'Vild med dans' er så småt skudt i gang, og blandt årets dansepar finder man danser Mille Funk og youtuber Rasmus Kolbe, bedre kendt som Lakserytteren.

For den 30-årige danser er det et frisk pust at skulle svinge rundt med den 29-årige youtuber.

»Jeg blev meget glad, da Lakse trådte ind! Det er noget helt andet, end jeg har haft de sidste mange år, og det har jeg glædet mig til. Vi skal have farver på, og der er totalt meget energi,« jublede hun til B.T., da danseparrene blev præsenteret.

YouTube Rasmus Kolbe aka. Lakserytteren og Mille Funk under pressemøde afholdt af TV 2 på "Vild med dans 2021" på Langeliniepavillonen i København onsdag den 1. september 2021.. (Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix)
YouTube Rasmus Kolbe aka. Lakserytteren og Mille Funk under pressemøde afholdt af TV 2 på "Vild med dans 2021" på Langeliniepavillonen i København onsdag den 1. september 2021.. (Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix) Foto: Olafur Steinar Gestsson
Vis mere

Den eneste anden yngre mand, som Mille Funk gennem sine nu syv sæsoner har fået lov at danse med, er den 27-årige skuespiller Mathias Käki Jørgensen, som hun i dag danner par med.

»Alle mine gamle partnere har jo været nogle skønne partnere!« starter hun med at understrege.

»Men de sidste mange år har jeg haft lidt sådan nogle familiefædre, og så er det jo lidt noget andet at få sådan en ung youtuber. En, der laver noget helt andet end mine tidligere partnere og end mig selv også, det er sjovt!«

Rasmus Kolbe arbejder til daglig som influencer, særligt målrettet børn og ikke mindst tegneglade børn, ligesom han også har lavet flere børnebøger.

Så youtuberen påpeger, at han trods sin ungdommelige alder og profession faktisk ikke adskiller sig så meget fra en familiefar.

»Jeg har da 70.000 børn – på YouTube! Og jeg laver også farjokes, så jeg ved slet ikke, om der er den store forskel,« joker han.