»Jeg er en følsom ung mand, der har levet et hårdt liv,« fortæller 27-årige Daniel Wolff, efter at en afvisning fik tårerne frem i hans øjne i tirsdagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed'.

»Jeg kan godt blive følelsesramt, når jeg bliver svigtet eller valgt fra. Men jeg blev alligevel overrasket over, hvordan jeg reagerede,« siger han.

I tirsdagens afsnit af TV 2's populære datingprogram måtte Daniel Wolff forlade gården, da landmanden Stine Marthine Pedersen valgte at tage Niels og Benjamin med videre i programmet og sige farvel til Daniel Wolff med begrundelsen, at de kommer fra 'to forskellige verdener'.

Hvad der mere nøjagtigt lå til grund for hendes beslutning, husker Daniel Wolff ikke. Afskeden blev nemlig så hårdt et slag i ansigtet på ham, at han ikke kunne fokusere på de ord, der fulgte efter.

Daniel, Stine, Niels og Benjamin.
Daniel, Stine, Niels og Benjamin. Foto: Anders Brohus/TV 2
Vis mere

»Det nåede jeg ikke at opfange. Da hun valgte mig fra, gik jeg ind og lukkede mig selv ned for at passe på mig selv,« siger Daniel Wolff.

Den 27-årige reality-deltager blev født ind i en usikker hverdag med druk og svigt, hvor hans biologiske familie nåede at flytte 12 gange i løbet af hans første 22 levemåneder, inden han blev anbragt hos en plejefamilie.

Han har altid følt sig hjemme og elsket af plejeforældrene og har i dag sporadisk kontakt til sin biologiske mor. Men følelsen af at blive valgt fra af sine forældre som knap toårig sidder dybt i ham.

Han mener derfor, at det var afvisningen mere end skuffelsen over ikke at have fundet den eneste ene i Stine Marthine Pedersen, der fik tårerne frem i hans øjne.

»Jeg kunne godt lide Stine. Jeg var ikke dybt forelsket, men måske en smule,« siger han.

»Hun var en fantastisk kvinde, og hendes grin sidder stadig og trykker. Når jeg ser en video med hende, åha, så bliver jeg helt varm stadigvæk, selv om hun har valgt mig fra,« smiler han.

Han har ikke haft kontakt til Stine Marthine Pedersen siden programmet.

»Hun har valgt mig fra af en årsag, og så vil jeg ikke presse hende til at snakke med mig, hvis hun ikke vil. Hun må hellere end gerne komme, men jeg vil ikke presse på,« siger Daniel Wolff.

Han er fortsat single og mener, at fortiden måske stadig spænder ben for ham.

»Jeg kan godt mærke, jeg har nogle vanskeligheder stadigvæk. Jeg har haft et voldsomt temperament før i tiden, som jeg har fået styr på, men min fortid giver stadig udfordringer. Folk bakker ud, når jeg siger, jeg har været i plejefamilie. Så mener de, det må være fordi, jeg har været et problembarn,« siger han.

»Men jeg har helt klart fået mere selvtillid af at være med i programmet og fundet en styrke i mig selv.«