Efter filmen 'Gran Torino' i 2009 svor Clint Eastwood, at han aldrig nogensinde ville optræde på det hvide lærred igen. Det var en sandhed med modifikationer.

I en alder af 88 år er den legendariske filmstjerne og instruktør, der stadig er bedst kendt for sin rolle som San Francisco-politimanden 'Dirty Harry', nemlig klar til comeback.

I filmen 'The Mule', der har dansk premiere 3. januar, spiller Clint Eastwood den 90-årige amerikanske pensionist Earl Stone, der i sin høje alder går bankerot.

For at afhjælpe de finansielle problemer begynder den forhenværende krigsveteran fra Anden Verdenskrig at arbejde som kurér for et mexicansk narkokartel og den lede narko-boss spillet af Andy Garcia.

»Det er interessant at spille en mand, der er endnu ældre end mig selv,« siger Clint Eastwood i et helt nyt interview med avisen USA Today.

Og Eastwood, der i 2014 blev skilt fra sin 35 år yngre kone Dina Marie Ruiz, fortsætter:

»Selvom min finansielle situation selvfølgelig er helt anderledes end Earl Stones, kan jeg godt forstå problemet. Når man i den høje alder render panden imod en mur, er man klar til at gøre hvad som helst for at overleve. Og når pengene så pludselig vælter ind, vil man hjælpe både venner, børn og børnebørn.«

I filmen løser narkopengene således først alle Earl Stones problemer. Men snart begynder komplikationerne. Og alting styrter i grus.

Lige siden filmen 'Play Misty For Me' (1971) har Clint Eastwood dyrket dobbeltrollen som instruktør og hovedrolleindehaver. Han har vundet Oscar-priser for bl.a. 'Unforgiven' og 'Million Dollar Baby', både som skuespiller og instruktør.

Clint Eastwood har syv børn i alderen 12 til 54 med fire forskellige kvinder. Og ifølge USA Today dater den modne superstjerne uden at have en fast kæreste.