Når den kommende sæson af det populære tv-program 'Vild med dans' ruller over skærmen til efteråret, bliver det uden den professionelle danser Claudia Rex.

Selvom hun har medvirket i syv sæsoner af danseprogrammet - og senest sidste år deltog med radioværten Simon Jul - har hun nu valgt at trække sig helt.

Det fortæller hun i denne uges udgave af Se og Hør.

»Det er slut. Jeg føler ikke rigtigt, at jeg har så meget at tilbyde programmet mere, fordi jeg har lavet det i så mange år,« lyder det fra den 31-årige danserinde.

Claudia Rex dukkede første gang op i programmets sjette sæson, hvor hun dannede par med sangeren Basim.

Sådan så det ud, da Claudia Rex sammen med Basim havde sin debut i programmet i 2009. Vis mere

Tre gange nåede hun hele vejen til finalen - sammen med Patrick Nielsen, Joakim Ingversen og Johannes Nymark (øverst i artiklen kan du se parrets reaktion, efter de endte på andenpladsen). En enkelt af finalerne endte hun med at vinde, nemlig den med Joakim Ingversen.

Efter sæsonen i 2014, hvor hun endte i finalen med Johannes Nymark, vinkede hun også farvel til danseprogrammet, da smerter i hendes knæ og hofter gjorde, at hun måtte indstille dansekarrieren.

»Jeg havde de sidste tre-fire år op til mit dansestop oplevet mange smerter på grund af alle mine skader gennem tiden. Til sidst betød bare en enkelt time på benene, at jeg ikke kunne gå i tre dage,« fortalte hun sidste år til B.T.

Vis mere

I juli sidste år afslørede hun dog, at TV 2 havde spurgt hende, om hun ville være med i 'Vild med dans' igen. Dengang sagde hun, at hun ville tænke over det. Hun gik til yoga og boksetræning og spiste en masse kosttilskud, men havde brug for at mærke efter, om kroppen var klar til en ny omgang i danse-manegen.

Det var den. Sidste efterår gjorde hun derfor comeback i det populære tv-program. Det endte med en 8. plads til hende og Simon Jul.

Den placering er dermed den sidste, hun opnår i programmet, efter hun nu har valgt at sige stop.