Den danske skuespiller Claes Bang har haft fuld fart på karrieren siden sit internationale gennembrud med 'The Square' i 2017.

Foruden en masse anerkendelse for sin hovedrolle i det Oscar-nominerede komediedrama scorede den 54-årige dansker også efterfølgende hovedrollen i Netflix-serien 'Dracula'.

Og nu har Claes Bang fået endnu en rolle i en prominent international serie, skriver det amerikanske filmmedie Deadline.

Han skal nemlig spille med i 'The Offenders', der er blevet til i samarbejde med BBC og Amazon.

Serien er skabt af den britiske komiker Stephen Merchants, som blandt andet stod bag kultserien 'The Office' i samarbejde med Ricky Gervais.

Og Claes Bang er da også bevidst om de garvede kræfter, han skal arbejde sammen med på komediedramaet.

'Tilbage på arbejdet. Og sikke en skøn flok mennesker,' skriver han på Instagram med henvisning til sine nye kollegaer.

I serien, som foregår i Bristol i England og handler om en gruppe mennesker, der udfører deres samfundstjeneste, har Claes Bang rollen som den mystiske og skræmmende gangsterboss Dean, der er på jagt efter 'The Offenders', som skylder ham penge.

Her skal han spille overfor navne som Christopher Walken, Clare Perkins og Richard E. Grant.

Ifølge Deadline er der i øvrigt så meget tiltro til projektet, at der allerede er bestilt en anden sæson af serien, som vil blive tilgængelig på Amazons streamingtjeneste i USA, Canada, Australien og New Zealand.

Optagelserne er allerede i fuld sving i Bristol, men endnu er premieredatoen ikke offentliggjort.