Et match på datingappen Tinder blev til en milliongæld for 33-årige Cecilie Fjellhøy.

Nu har hun søgt om hjælp.

Tilbage i 2018 matchede hun med en mand ved navn Simon Leviev på Tinder.

Hans rigtige navn er Shimon Yehuda Hayut, og han er sidenhen blevet kendt fra Netflix-dokumentaren 'Tinder Swindler', som fortæller, hvordan han fuppede en række kvinder i hele verden.

Først bildte han kvinderne ind, at han var en rig jetsetter, for derefter at afsløre at han var på flugt fra kriminelle bagmænd og havde brug for økonomisk hjælp.

Det hele virkede så troværdigt, at kvinderne stolede blindt på Hayut. De optog svimlende lån, som de overførte til ham, da de troede, han var en mand i nød.

Det samme gjorde norske Cecilie Fjellhøy, der endte med en gæld svarende til 2,3 millioner danske kroner, som her omkring fire år efter er steget med lidt over 150.000 danske kroner.

Derfor har hun nu meldt sig til den nye sæson af den norske udgave af Luksusfælden, som bliver sendt i tv fra 20. april, oplyser Dagbladet.

»Jeg sætter enormt stor pris på, at de hjælper mig. Jeg er en privatperson med en gæld på 3,2 millioner (norske kroner, red.), og jeg aner ikke, hvad der er muligt. Men jeg har fået en del penge ind gennem GoFundMe og vil vide, hvad mine alternativer er,« siger Cecilie Fjellhøy til mediet.

Hun håber på, at eksperterne kan hjælpe hende på vej mod at kunne tilbagebetale sin gæld, så hun kan komme videre med sit liv.

Desuden er ønsket, at hendes historie og medvirken i programmet kan forhindre folk i at havne i samme situation.