'Undskyld, Norge'

Sådan lyder titlen på den nye serie, som Casper Christensen er hovedrollen i.

Den 26. august kan danske seere nyde ham i premieren 'mockumentaryen', hvor stjernen må stikke af til vores nordiske naboland for at få en pause fra en metoo-sag, han er blevet omdrejningspunkt for.

Casper Christensen skal i den fiktive serie prøve sig med et talkshow i Norge, og hele hans opstart af programmet bliver fulgt af et filmhold, som er i gang med at lave en dokumentar.

Klovn-skaberen fortæller, at den nye serie kommer til at handle om en mand, som er fyldt 50, men som ikke kan forlige sig med at være voksen.

'Casper i 'Undskyld, Norge' er et billede på, hvordan det ser ud, når mænd ikke kan finde ud af at blive voksne, men bliver ved med at opføre sig som en på 25 år, selvom man er fyldt 50 år,' fortæller han i en pressemeddelelse og uddyber:

'Når man er 50 år, skulle man gerne have fået vekslet noget af sin selvoptagethed og liderlighed til noget erfaring og ro, men det er Casper-figuren her ikke i stand til. Det bliver pinagtigt og, synes jeg, ret morsomt at se på.'

Han understreger, at den falske Casper Christensen, man kan følge i 'Undskyld, Norge', er endnu mere skør end ham, vi kender fra 'Klovn'.

I den nye serie, som man kan se på Viaplay og TV3, møder man en masse kendte nordmænd.

For danskerne er en af de mest genkendelige medvirkende nok den norske stjerne fra tv-serien 'Skam', Ulrikke Falch. Desuden møder Christensen den norske hotelkonge Petter Stordalen og party-kongen Sverre Goldenheim.

Casper Christensen forklarer, hvorfor serien har fået titlen 'Undskyld, Norge'.

'Serien hedder 'Undskyld, Norge', for jeg havde virkelig behov for at sige undskyld til nordmændene for den måde, han opfører sig på,' udtaler han i pressemeddelelsen.