Den britiske 'Vild med dans'-dommer Shirley Ballas er meget taknemmelig for BBC-programmets seere.

Flere seere af 'Strictly Come Dancing', som den engelske udgave hedder, har nemlig den seneste tid advaret den 61-årige koreograf om, at det lignede, hun havde en knude i sin højre armhule.

Det fortæller Shirley Ballas selv i en video på sin Instagram.

»Jeg har modtaget en del alarmerende beskeder fra folk, der fortæller, at når jeg løftede min arm, så kunne de se knuder eller ujævnheder,« forklarer dansedommeren.

I opslaget deler Shirley Ballas også flere af beskederne fra de bekymrede fans, der gør hende opmærksom på, at de har set en knude, som de bønfalder hende om at få tjekket.

Og det har den 61-årige 'Strictly Come Dancing'-stjerne nu tænkt sig.

»Jeg undersøgte det selv, og jeg kan ikke mærke noget, udover en lille knude bagest, men jeg tager til lægen på tirsdag,« forsikrer Shirley Ballas i videoen fra danseprogrammets baglokale.

Her takker hun ligeledes mange gange for de betænksomme beskeder, og så minder hun ikke mindst om, at alle bør holde øje med knuder og andre forandringer ved deres krop.

Shirley Ballas fortalte på sin Instagram inden lørdagens 'Strictly Come Dancing', at hun efter flere bekymrede beskeder fra programmets seere havde bestilt en tid til at få knuden ved sin højre armhule tjekket.
Shirley Ballas fortalte på sin Instagram inden lørdagens 'Strictly Come Dancing', at hun efter flere bekymrede beskeder fra programmets seere havde bestilt en tid til at få knuden ved sin højre armhule tjekket.
Vis mere

'Stricly Come Dancing'-hoveddommeren har selv en historik med kræft og knuder, skriver flere engelske medier, som The Mirror, The Independent og Female First.

Tilbage i juni opdagede Shirley Ballas en knude i skulderen, som heldigvis viste sig ikke at være kræft.

To år forinden havde hun besluttet at få fjernet sine brystimplantater, da hun opdagede en potentielt farlig og voksende kapsel i brystet, der kunne være blevet skjult af implantaterne.

Derudover blev dansedommerens mor diagnosticeret med tyktarmskræft samme år, ligesom både Shirley Ballas' bedstemor og tante har lidt af kræft.