Få kan holde på en hemmelighed som den danske superstjerne Brigitte Nielsen

Mod slutningen af den nyeste film i Rocky-serien 'Creed 2' dukker Sylvester Stallones ekskone således op som filmens helt store overraskelse.

Den 55-årige dansker havde på forhånd lovet ikke at sige det til nogen. Men nu er katten ude af sækken. Og Brigitte Nielsen er rigtig glad for reaktionen blandt både publikum og anmeldere.

»Det er som om, der går et chokeret suk igennem publikum. Man kan høre, at folk vender sig imod hinanden og udbryder: 'Det ér virkelig hende'.«

Sådan fortæller instruktør Steven Capla Jr., der har fået stribevis af gode anmeldelser for 'Creed 2', i et nyt interview med avisen USA Today.

I filmen, der har dansk premiere 6. december, spiller Sylvester Stallone som den pensionerede Rocky træner for den nye superbokser Adonis Creed spillet af Michael B. Jordan. Og Brigitte Nielsen slår bro til fortiden og 'Rocky IV' ved at gentage sin ikoniske rolle som den sadistiske superskurk og diva Ludmilla.

Da Brigitte Nielsen filmede sin rolle sidste vinter, var hun højgravid med sit femte barn, Frida, der kom til verden i juni.

Og til USA Today fortæller hun om oplevelsen:

»Ingen vidste, at jeg var gravid, ikke engang Sly (Sylvester Stallone, red.). Så jeg var meget nervøs for, hvordan han ville tage det,« siger Bigitte Nielsen

»Heldigvis har vi forlængst begravet skridsøksen. Derfor sagde han bare tillykke. Vi holdt det hele på et meget professionelt plan. Første scene til en boksekamp var ikke noget problem. Til en senere middagsscene var graviditeten meget tydelig. Men takket være noget genialt kamera-arbejde kan ingen se babybulen. Efter det hele var i kassen, rejste kamerafolk, lydfolk, skuespillere og tusindvis af statister sig og gav et spontant bifald. Det var en fantastisk oplevelse,« fortæller Brigitte Nielsen, der nu vælter sig i nye filmtilbud.

Den svenske actionstjerne Dolph Lundgreen vender også tilbage til sin gamle rolle som eksbokseren Drago. Men i modsætning til Lundgreen, der slutter sig til filmens helte, forbliver Brigitte Nielsens Ludmilla ond og helt igennem væmmelig.

Og da hendes egen søn således taber den afgørende kamp, fortæller hun ham blot, at han er en taber ... ligesom sin far.

Om privatlivet fortæller Brigitte Nielsen i det nye interview med USA Today, at Frida i modsætning til sine fire ældre brødre en en meget harmonisk baby.

»Mine fire drenge græd hele tiden. Frida lader tværtimod til at være født på Planet Lykkelig, ingen problemer.«

Brigitte Nielsen er i dag gift med sin femte ægtemand, Mattia Dessi. Hun var gift med Sylvester Stallone fra 1985 til 1987. Nielsens første ægtemand var den danske trommeslager Kasper Winding.

De to har sønnen Julian, der i dag er 34 år.