Selvom Mille Gori er ordblind, så skal det ikke stå i vejen for hendes drømme om at blive forfatter.

Mille Gori kan andet end at være en god entertainer, dommer i ‘Den vildeste danser’ og børnevært på Ramasjang. Nu kan hun også kalde sig børnebogsforfatter, og det imod alle odds – i hvert fald hvis man havde spurgt hendes gamle underviser fra gymnasietiden. Det skriver Realityportalen.

'Jeg kan stadig huske den mandag morgen i gymnasiet, da min lærer gav mig en aflevering tilbage og sagde: 'Stave kan du ikke, guderne må vide, hvad du bliver til en dag – i hvert fald ikke forfatter.' Jeg har besluttet, han skal have den første bog med ordene: 'Guderne vidste ikke, hvad jeg skulle blive til, men det gjorde jeg heldigvis selv, jeg er stadig ordblind og staver dårligt, men det stoppede mig ikke, for jeg tror på, man kan, hvad man vil, og jeg blev forfatter,' skriver Mille på sin Instagram.

Milles børnebog udkommer den 9. februar 2021 og handler om to rødhårede piger.

'Inde i mit hoved har der længe boet et helt univers og to pige med rødt hår ved navn Nete og Nola. Nu bor de ikke længere kun i mit hoved, de er flyttet ind i en bog,' skriver Mille fortsat på Instagram.

Se forsiden til Milles nye bog herunder:

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk