Thomas Blachman har ondt af sin tidligere dommer-kollega, Sanne Salomonsen, fordi seerne svigter hendes nye program 'Live.'

DR's forsøg på at skabe en afløser til X Factor er en seermæssig katastrofe. Statsradiofoniens nye store fredagssatsning 'Live' bløder seere, og seertallene ligger nu helt nede omkring 250.000.

Til sammenligning har 'Vild med dans', som bliver sendt samtidig med 'Live,' omkring en million seere.

Det er de to tidligere X Factor-dommere Lina Rafn og Sanne Salomonsen, der er dommere i 'Live,' og selvom de nu er konkurrenter, har Thomas Blachman ondt af sine tidligere kolleger.

Thomas Blachman.
Thomas Blachman. Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Vis mere

»Nu gik det lige så godt for Sanne. Hendes manager burde have sagt nej til hendes medvirken i 'Live',« siger Thomas Blachman til ugebladet Her&Nu og understreger, at han på ingen måde fryder sig over konkurrenternes nedtur.

»DR har det generelt svært, fordi de er blevet ramt af nedskæringer. Det er hårdt at se på.«

Thomas Blachman ved selv, hvordan det er at gå fra succes til fiasko. I 2013 stod han i spidsen for DR-programmet Mentor, der på få uger gik fra 677.000 til 307.000 seere.

Efter nytår begynder TV2 at sende X Factor, og Thomas Blachman er stadig en af dommerne. Han får selskab af Nanna 'Oh Land' Fabricius og Ankerstjerne.

Kristian Gintberg er vært på DR's nye underholdningsshow 'Live!'
Kristian Gintberg er vært på DR's nye underholdningsshow 'Live!' Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
Vis mere

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra Sanne Salomonsen og hendes manager, men de er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.