En af de mest hypede tv-serier i nyere tid er snart ved at slutte. Der er tale om fantasy-dramaet 'Game of Thrones'.

Serien har i sine otte sæsoner haft dansk islæt i form af blandt andet Nicolai Coster-Waldau, som spiller sir Jamie Lannister.

I det seneste afsnit medvirkede også danske Pilou Asbæk, som den ubehagelige Euron Greyjoy, der råder over Jernflåden.

Der var tilsyneladende også en anden kendt dansker med i afsnittet. Men der var nok lidt færre, som lagde mærke til ham.

Arkitektstjernen Bjarke Ingels har nemlig lagt et billede op på sin Instagram-profil af sig selv med vennen Nicolai Coster-Waldau.

Her skriver han, at de hygger sig i Kings Landing, der er hovedstaden i Westeros. Begge sidder i udklædning, og Bjarke Ingels ser ud til at være en del af Lannister-hæren.

En af Ingels mange følgere på Instagram spørger, hvilket afsnit han medvirkede i. Her svarer Bjarke Ingels, at han medvirker i afsnit 5.

Hvordan aftalen er kommet i hus, vides ikke, men det ville måske ikke være så underligt, hvis det var vennen Coster-Waldau, som har hevet i nogle tråde. Han har tidligere udtalt til Vogue, at Bjarke Ingels er kæmpe fan af serien.

»Bjarke ved mere om 'Game of Thrones' end nogen som helst anden, jeg har mødt,« har han sagt.

Coster-Waldau, Asbæk og Ingels er som sagt ikke de eneste danskere, som har medvirket i 'Game of Thrones'. En usædvanligt langhåret Dar Salim spillede Dothraki-krigeren Qotho i sæson 1. Birgitte Hjort Sørensen spillede wildlingen Karsi i sæson 5.

Også komiker Frank Hvam havde en noget overraskende gæsteoptræden i sæson 6, hvor han spillede en munk. Sjette og sidste afsnit af 'Game of Thrones' sæson 8 kan streames mandag på HBO Nordic.

Bjarke Ingels har ikke ønsket at medvirke i denne artikel.