22-årige Benjamin har et problem med at styre sin trang til at spille.

Faktisk er det så slemt, at han på et år har spillet 191.000 kroner op. Noget, han må gå til bekendelse om over for sin kæreste, Maria, i tirsdagens udgave af 'Luksusfælden'.

»Jeg var ude og mødes med Kenneth (den økonomiske ekspert, red.), og vi sad og snakkede lidt, og han sagde, jeg skulle hjem og fortælle dig, at jeg inden for de seneste to måneder har optaget lån for 20.000 kroner, som hovedsageligt er gået til spil,« siger den unge medvirkende.

En meddelelse, som kæresten ikke er udpræget glad for at modtage.

Eksperterne Sesilie Munk Stenderup og Kenneth Hansen for den unge Benjamin, som har et problem med spilafhængighed.
Eksperterne Sesilie Munk Stenderup og Kenneth Hansen for den unge Benjamin, som har et problem med spilafhængighed. Foto: FOTO: TV 3
Vis mere

»Jeg synes, det er rigtigt irriterende, at Benjamin ikke har fortalt mig, at han har lånt de her penge i sidste uge. Jeg troede, jeg vidste det hele, og at jeg så ikke vidste det hele alligevel, det er selvfølgelig lige lidt svært at sluge,« lyder det fra den frustrerede kæreste.

Parret skal sammen åbne en kasse, som Benjamin har fået med af eksperten. Og det er ikke småting, der gemmer sig i den.

Foruden en seddel med det gigantiske beløb, som den unge mand har spillet op, så er der også et brev fra eksperterne, Sesilie Munk Stenderup og Kenneth Hansen.

De skriver til Benjamin, at han skal registrere sig på rofus.dk (Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere, red.), på cpr.dk mod at optage flere kviklån, og til sidst skal han kontakte Center for Ludomani, så han kan komme i behandling.

»Hvis du ikke gør noget nu, så frygter vi for de konsekvenser, det får for dig og din økonomi,« lyder det i brevet.

Benjamin og Maria har en drøm om at få børn og hus, men alle disse ting er blevet sværere på grund af Benjamins spilleforbrug og parrets generelle overforbrug.

På 'mad og diverse'-posten bruger det unge par månedligt 28.600 kroner, hvilket svarer til 343.200 kroner om året.

I programmet kan man også se, at Benjamin har problemer med deres forbrug af fastfood, ting til deres hund og udgifter til Benjamins passion for fodboldklubben FCK.

Hvis du vil se, hvordan det går dem, vises 'Luksusfælden' på TV3 klokken 20 tirsdag og på Viaplay.