Endnu en person er stået frem med anklager mod den unavngivne mandlige BBC-vært, der fredag blev anklaget for at købe billeder af en 17-årig og som siden er blevet suspenderet. 

Denne gang drejer anklagerne sig om truende og voldelige beskeder til en 20-årig, der blev kontaktet af værten på en datingside. 

Det skriver BBC, der har fået verificeret beskederne. 

Den 20-årige fortæller at have følt sig presset til at mødes med værten, men da personen fortalte værten, at de ville afsløre, at han var på en datingapp, begyndte der at komme truende og voldelige beskeder. 

BBC har kontaktet værten gennem hans advokat, men han er ikke vendt tilbage med en kommentar. 

Ifølge den unge person startede samtalen på datingappen, men rykkede sidenhen på andre sociale platforme.

Her afslørede manden, at han var en kendt tv-vært, og at han håbede, den 20-årige ikke ville fortælle nogen om det. 

Senere i samtalen sagde den unge dog, at de havde tænkt sig at navngive tv-værten, og det var her, relationen begyndte at blive fjendtlig fra værten af. 

Den mandlige vært begyndte at sende truende beskeder, og den unge person frygtede for værtens magt. 

Det er endnu en anklage mod værten, der lige nu undersøges af politiet, efter The Sun afslørede, at værten angiveligt skulle have brugt 35.000 pund på at købe seksuelle billeder af en 17-årig. 

En advokat for den 17-årige har efterfølgende kaldt anklagerne for noget 'sludder', men familien til det unge menneske står ved udsagnet om værtens ageren over den unge.

BBC har valgt at pause deres egen efterforskning i sagen, da politiet har valgt at undersøge værten.