Nedturen fortsætter for den tidligere Jackass-stjerne Bam Margera.

I februar blev han fyret fra den kommende film ‘Jackass 4’. Efterfølgende lagde han en video på Instagram, hvor han skældte ud på sine gamle venner og opfordrede sine følgere til at undlade at se filmen.

Det var tydeligt, at skuespilleren, der i årevis har kæmpet med et stof- og alkoholmisbrug, havde det skidt, blandt andet kastede han op og talte om selvmord i videoen, der siden er blevet fjernet fra Instagram.

Men siden er det kun blevet værre.

Jackass teamet, mens der endnu var god stemning på holdet. Her er de fanget til en premiere i 2010. Det er Johny Knoxville med armen om Bam Margera. Foto DOMINIQUE FAGET.
Jackass teamet, mens der endnu var god stemning på holdet. Her er de fanget til en premiere i 2010. Det er Johny Knoxville med armen om Bam Margera. Foto DOMINIQUE FAGET. Foto: DOMINIQUE FAGET
Vis mere

Senest har Bam Margera fået et polititilhold, der forbyder ham at komme i nærheden af ‘Jackass’ instruktøren, Jeff Tremaine og hele hans familie. Årsagen er, at Margera angiveligt har truet Tremaine. Det skriver TMZ.

Det er Los Angeles Superior Court, der har besluttet, at Bam Margera ikke må nærme sig hverken Tremaine selv, hans kone eller børn, ligesom Margera på ingen måde må kontakte sin tidligere instruktør.

Det var angiveligt 'dårlig opførsel' og brug af stoffer, som oprindeligt var skyld i, at Bam Margera blev fyret fra film-settet.

Holdet bag 'Jackass' ville ellers meget gerne have ham med i filmen, men da producenten var nervøs for stjernens opførsel, blev det krævet, at den 42-årige skulle aflevere regelmæssige narkotests og gå til psykolog.

Instruktør Jeff Tremaine til venstre har fået rettens ord for at den tidligere Jackass-medlem Bam Margera ikke må komme i nærheden af hverken ham eller hans familie. Her er Tremaine sammen med en af de andre Jackass medlemmer, Johnny Knoxville, og produceren, Spike Jonze, i 2013. Foto: Mario Anzuoni.
Instruktør Jeff Tremaine til venstre har fået rettens ord for at den tidligere Jackass-medlem Bam Margera ikke må komme i nærheden af hverken ham eller hans familie. Her er Tremaine sammen med en af de andre Jackass medlemmer, Johnny Knoxville, og produceren, Spike Jonze, i 2013. Foto: Mario Anzuoni. Foto: MARIO ANZUONI
Vis mere

'Jackass'-medlemmet Steve-O har overfor Bam Margera forsvaret de strenge krav sådan her:

»Alle har gjort alt, de kunne for at få dig med i filmen, og alt, du skulle gøre, var ikke at tage stoffer, men du blev ved, så simpelt er det,« skrev Steve-O til Bam Margeras nu fjernede video.

»Vi elsker dig alle sammen præcis lige så meget, som vi alle sammen siger, at vi gør, men ingen, der virkelig elsker dig, kan muliggøre eller opmuntre dig til at forblive syg.«

Selv har Bam Margera ikke udtalt sig i sagen siden sin nu slettede video.

'Jackass' udkom første gang som serie i 2000 på MTV. Siden er det blevet til flere spinoffs og film med det ikoniske stunt-koncept.

Bam Margera har haft sit eget spin-off i form af serien 'Viva La Bam' fra 2003.

Den nye 'Jackass'-film, som altså er den fjerde i rækken, udkommer til efteråret 2021.