Tirsdag kommer sangstjernen Mariah Carey til Danmark, når hun gæster med sin 'All I Want For Christmas'-tour. Men den 48-årige sangerinde bliver ikke det eneste kendte ansigt på scenen.

Blandt korsangerne er Jasmin Gabay, der var blandt finalisterne i dette års bagedyst.

sin blog afslører Bagedyst-deltageren, at hun var svimlende begejstret over tilbuddet.

'Øh, undskyld, den skal jeg lige ha’ igen. Altså Mariah Mariah? Det bliver et kæmpe ja tak herfra! Jeg har skrålet med på Mariah og Whitney siden altid. Det tog lige lidt tid at kapere,' skriver Jasmin Gabay.

På bloggen skriver Jasmin, at hun vil synge kor på noget af Mariah Careys tour, men ikke hvor meget af den. Til gengæld skriver hun, at hun allerede er gået i gang med forberedelserne, som indtil videre er gået godt.

'Jeg elsker at synge sammen med andre! Og at synge sammen med så fantastisk dygtige mennesker er virkelig fedt! Tænk, at det er ens job. En gang imellem skal jeg lige knibe mig selv i armen,' skriver Jasmin videre.

Det bliver ikke første gang, at Jasmin Gabay går på scenen med sangstjerner. Hun var blandt andet korpige sidste år med den danske Melodi Grand Prix-vinder Anja Nissen til det store Eurovision-show i Ukraine.

»Det var vildt sjovt. Jeg er jo en cirkushest uden lige, og selvom man jo lidt elsker at hade Melodi Grand Prix, så var det bare en kæmpe oplevelse,« har Jasmin tidligere fortalt til B.T.