Selv om Thomas Evers Poulsen danser med Merete Mærkedahl i 'Vild med dans', har han ikke det store forhold til 'Badehotellet', som hun ellers har været med i siden første sæson.

»Folk er begyndt at true mig...« fortæller han med et stort grin og henviser til, at det ikke er blevet taget godt imod, at han før 'Vild med dans' faktisk næsten ikke havde set noget af den populære TV 2-serie.

»Haha, ej, folk har bare ikke kunnet forstå, at jeg ikke har set det. Men man er jo bare ikke hjemme hver aften, og jeg har åbenbart ikke været hjemme, når de har vist 'Badehotellet'. Men nu har jeg fået set de tre første afsnit,« fortæller han videre.

Før denne sæson af 'Vild med dans' gik i gang, testede B.T. Thomas Evers Poulsen i paratviden omkring 'Badehotellet'.

Dengang forklarede han, hvorfor han ikke havde fået set den populære tv-serie:

»Jeg så det faktisk lige, da det begyndte (i 2013, red.), og så blev det simpelthen svinet så meget til i pressen, så jeg tror, jeg glemte lidt, at det kom, og så så jeg det ikke.«

Han vidste dog godt, at Merete Mærkedahl i 'Badehotellet' spiller stuepigen Otilia, men han var for eksempel ikke klar over, at hun var med fra starten.

Nu har han haft et par måneder til både at lære Merete Mærkedahl og 'Badehotellet' bedre at kende, så da B.T. efter syvende liveshow stiller Thomas Evers Poulsen de samme 'Badehotellet'-spørgsmål, fortæller han, at han nu har fået set lidt af serien, som han faktisk synes begynder godt.

Se i videoen øverst, hvad Merete Mærkedahl mener om Thomas Evers Poulsens 'Badehotellet'-viden.