2018 er snart ved vejs ende, og derfor kan Gallups målinger for de seneste 48 uger vise, at der specielt er én tv-serie, der i år har formået at samle danskerne foran fjernsynet.

Det drejer sig om TV 2-serien 'Badehotellet'.

I gennemsnit var der 1,4 millioner seere ved hvert afsnit af 'Badehotellet', da femte sæson blev sendt i februar i år.

Og det er til stor glæde for skaberne bag tv-serien, Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, som også håber, det store seertal fortsætter i den kommende sæson.

»Badehotellet har jo været forkælet med høje vurderinger og høje seertal fra begyndelsen, men det er jo ingen garanti for, at det bliver ved, særligt i lyset af, at flow-tv er for kraftigt nedadgående. Det er derfor vildt glædeligt, at seerne også var med os i så stort tal, da vi sendte sæson 5 tidligere i år. Det håber vi også, de er, når vi sender sæson 6 i det nye år,« siger Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, der privat danner par.

Med Badehotellets store popularitet betyder det altså, at tv-serien både slår 'X Factor', 'Vild med dans' og 'Den store bagedyst' i antallet af seere.

Tidligere oplyste TV2 også, at 'Badehotellet' vender tilbage i 2019 med en sjette sæson.

På en andenplads kom 'X Factor' med knap 1,3 millioner seere i gennemsnittet og på en tredjeplads 'Den store bagedyst', der for nylig kunne udråbe den unge Emil som vinderen, med knap 1,2 millioner seere i gennemsnit.

Gallup-målingerne viser også, at genudsendelsen af 'Matador' på DR1 sendte den ældre tv-serie op på en solid fjerdeplads.

Målingerne viser desuden, at danskerne i højere grad tænder for fjernsynet, når 'Landmænd søger kærlighed' bliver sendt, end når 'Herrens veje 2' gør.

Også de to DR-serier 'Mord uden grænser 2' samt 'Broen 2' har været populære hos danskerne. Der har dog været flest, der har tændt fjernsynet, når 'Broen 2' er rullet over skærmen.

Næste sæson af 'Badehotellet' kommer til at foregå i året 1939.

TV2 har endnu ikke løftet sløret for, hvad der præcis kommer til at ske i den nye sæson.

Men tidligere kom det dog frem, at man skal sige farvel til stuepigen Fie, der bliver spillet af skuespilleren Rosalinde Mynster, da hun vil prøve noget nyt.