Den første danske sæson af 'Bachelor' er nået til vejs ende, og her gav Casper Berthelsen som bekendt sin sidste rose til Michaela Nielsen, mens Jaffer Janjooa gav sin til Bolette Birch.

Men desværre gik det skævt for det førstnævnte par.

»Jeg gav min sidste rose til Michaela, og jeg glædede mig meget til at fortsætte eventyret med hende hjemme i Danmark,« starter bacheloren Casper Bertelsen.

»Desværre er Michaela og jeg ikke sammen i dag. Efter vi kom hjem til Danmark, fandt jeg ud af, at der var grundlæggende værdier, som vi ikke havde tilfælles, hvorfor jeg besluttede, at vi ikke skulle fortsætte med at date,« fortæller den 33-årige kaptajn.

Casper og Michaela gav hinanden et vaskeægte Hollywood-kys, da den allersidste roseceremoni blev afsluttet med, at de valgte hinanden.
Casper og Michaela gav hinanden et vaskeægte Hollywood-kys, da den allersidste roseceremoni blev afsluttet med, at de valgte hinanden. Foto: Lotta Lemche/TV 2
Vis mere

Dog må han ikke fortælle mere om, hvorfor det gik, som det gjorde mellem ham og den 25-årige musiker og model, som ellers havde haft et godt øje til hinanden gennem hele programmet.

Det må han nemlig først tirsdag, hvor TV 2 Play sender et ekstraprogram med fokus på bruddet.

»Her fortæller jeg hele min version af tiden efter optagelserne, og om hvordan Michaelas og mit eventyr sluttede,« forklarer han.

Ligeledes vil man tirsdag på B.T. kunne læse et stort interview om, hvad der gik galt for 'Bachelor'-parret.

Casper og Michaela fra 'Bachelor'.
Casper og Michaela fra 'Bachelor'. Foto: Lotta Lemche/TV 2
Vis mere