TV 2 får Casper Berthelsen til at fremstå helt forkert i programmet 'The Bachelor'.

Det mener den frustrerede hovedperson i hvert fald selv.

Det fortæller han til Her & Nu, hvor han langer decideret ud efter produktionen, som han – med egne ord – er 'skuffet' over.

Ifølge Casper Berthelsen har TV 2 fået det til at se ud, som om kvinderne ikke er interesseret i ham i programmet.

Casper i 'Bachelor', som kan ses på TV 2 Play. I alt er der 24 afsnit med en varighed på omkring 30 minutter.
Casper i 'Bachelor', som kan ses på TV 2 Play. I alt er der 24 afsnit med en varighed på omkring 30 minutter. Foto: TV 2
Vis mere

Noget, som – ifølge ham selv – ikke passer, hvilket, han mener, bliver understreget i det seneste afsnit, hvor han får seks roser fra de resterende ti kvinder, mens programmets anden ungkarl, Jaffer, kun får fire.

»Jeg var jo dernede og oplevede det hele, og det er jo klokkeklart, når seks ud af ti synes, at de gerne vil gå videre med mig. Men det er ikke det billede, der bliver gengivet, hvis jeg skal være helt ærlig,« siger Casper Berthelsen til mediet og fortsætter:

»Jeg er blevet noget frustreret. Flere af de her kvinder udtaler sig meget kritisk om mig hele tiden, så hvis jeg var seer og så denne her roseceremoni, hvor seks giver mig en rose og kun fire til Jaffer, så må man undres.«

Casper Berthelsen påpeger, at han valgte at medvirke i 'The Bachelor', fordi han anså det som et seriøst datingprogram.

Petra Nagel er vært på programmet. Her med singlen Casper.
Petra Nagel er vært på programmet. Her med singlen Casper. Foto: Lotta Lemche/TV 2
Vis mere

Han er dog siden blevet i tvivl om, hvorvidt TV 2 blot fokuserer på underholdningsaspektet, da de – ifølge ham – hovedsagelig har valgt de kritiske vinkler.

Han mener, at produktionen bag programmet har 'fordrejet sandheden', og at det dermed er et 'forvrænget billede', som seerne får af ham.

B.T. arbejder på at få en kommentar til kritikken fra TV 2, men deres pressetjeneste oplyser, at det først er muligt mandag.

Det er ikke første gang, at Casper Berthelsen har brokket sig over TV 2.

Han har tidligere udtalt, at han ligefrem overvejede at trække sig på stedet, da Jaffer pludselig blev introduceret som programmets ungkarl nummer to, fordi han mente, at TV 2 havde brudt deres kontrakt med ham.

»Jeg følte, at de havde brudt min tillid til dem. Men efter de havde undskyldt, endte vi med at finde en løsning, som jeg kunne leve med, og derfor blev jeg,« sagde Casper Berthelsen i midten af juni.

Dengang bekræftede Morten Lübbert, redaktør på 'The Bachelor', at der havde været en kontrovers mellem dem og Casper Berthelsen, men at parterne havde formået at finde frem til en løsning.