»Der er sket det, at jeg har mødt en, der er en del yngre end mig. Altså 10-12 år yngre. 12, hvis man går op i matematik.«

Sådan fortæller Annika Aakjær i TV 2 Play-programmet 'Klubben', hvor hun og tre andre komikerer mødes for at gennemgå materiale og dele forskellige anekdoter.

I selskab med Jan Gintberg, Simon Talbot og Hadi Ka-koush, der blandt andet er kendt fra 'Adam og Noah', fremfører hun en joke, hun har skrevet, på baggrund af en oplevelse, hun har haft med sin nye, yngre kæreste. At tale om sit parforhold på scenen er ikke noget, hun har gjort sig i tidligere, hvorfor det også er svært for hende at komme i gang.

»Jeg har snakket om menstruation og om at skide i bukserne, til jeg var 12. Men det her … For mig er det enormt sårbart,« fortæller hun de garvede herrer.

Desuden fortæller hun, at hun – på grund af aldersforskellen – ikke havde regnet med, at forholdet skulle udvikle sig til noget seriøst.

Men da kæresten en dag tog hende i hånden på åben gade, sætter det alligevel tankerne i gang hos den 39-årige sanger og komiker.

»Først troede jeg, at det bare var, fordi han ville holde en voksen i hånden over den store vej,« joker hun og bliver mødt af store grin hos de tre andre komikere.

»Men han holdt sgu fast, til vi var kommet over på den anden side af Amagerbrogade. Mit syn på vores forhold når at ændre sig på den her korte gåtur. Jeg kommer til at tænke, at alder bare er et tal, og jeg tror på kærlighed og alt det der pis,« forklarer Annika Aakjær.

Joken kommer til sin ret, da hun efterfølgende forklarer, at kæresten bad hende om at købe mælkesnitter med fra Føtex.

»Hvorefter jeg går ind i Føtex og tænker, at vi bare knalder.«

Annika Aakjær har de seneste år medvirket i 'Toppen af poppen', 'Stormester' og fik for alvor slået sit navn fast på comedy-scenen til Zulu Comedy Galla i 2019, hvorefter huni kølvandet derpå lavede sit første onemanshow 'Enebarn'.

For nylig meddelte hun, at hun trak stikket og udskød sine forestående koncerter, da hun er ramt af for højt blodtryk.