Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Tv-værten Anna Lin kommer helt sikkert til at savne sin kollega Flemming Møldrup.

I et oplag på Instagram sætter 'Kender du typen?'-værten ord på, hvad det præcis er ved Flemming, hun kommer til at savne, når han stoppet som ekspert i programmet.

'Flemming, my maaaan. Jeg er så stolt af, du lytter til dig selv og springer ud i nye eventyr. Tak for at have været en del af mit. Du er ud over at være verdens bedste kollega også blevet min virkelig gode ven,' lyder det indledningsvis.

Ifølge Anna Lin har Flemming Møldrup været god til at tage imod hende, da hun overtog stafetten som vært efter Mads Steffensen.

'Jeg kommer til at savne vores store og små snakke i bilen rundt i Danmark – men dem kan vi jo fortsat have i København. Det har betydet så uendeligt meget, hvordan du har taget imod mig med åbne arme, siden vi bondede over den Nirvana T-shirt, jeg havde på ved castingen,' deler hun.

Derudover er der kun rosende ord til den nu tidligere ekspert på tv.

'Du er den klogeste og sjoveste, og jeg kommer til at savne dig i min hverdag.'

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra Anna Lin om farvellet til Flemming, men hun er i skrivende stund ikke vendt retur.

Onsdag meddelte Flemming Møldrup, at han efter syv år på programmet har valgt at ikke at forlænge sin kontrakt med DR.

»Jeg har derfor valgt ikke at forlænge min kontrakt med DR på 'Kender du typen?'. Det betyder, at jeg optager færdig i foråret og bliver hængende i dit tv i efteråret 2022,« lød det.

Hos DR er man da også ked af, at Flemming Møldrup nu leder efter nye græsgange.

»Vi på redaktionen holder meget af Flemming og har stor respekt for hans beslutning. Han er en højt elsket del af Kender du typen?-familien, og vi vil savne ham på holdet. Det har været en kæmpe fornøjelse – både for seerne og for os – at have ham med i programmet de seneste syv år,« lyder det i et skriftligt svar fra Eva Kvist, der er programansvarlig på 'Kender du typen?'

Der er endnu ingen kandidater i spil at afløse Flemming Møldrup, men man går så småt i gang meed at se på, hvem der kan overtage pladsen.

»Nu indleder vi en proces for at finde en ny ekspert til programmet fra 2023. Jeg er sikker på, at vi ender med et godt bud på en ekspert, der ikke skal være en ny Flemming – for ham er der kun én af – men én, som kan tilføre programmet noget andet, der også er skønt at være i selskab med.«