Lyt til artiklen

Endnu en profil har forladt livsstilsprogrammet 'Kender du typen'.

Tilbage står eksperten Anne Glad, der nu er uden vært eller medekspert.

Værten Anna Lin kunne nemlig tirsdag fortælle, at hun ikke længere skal være en del af programmet og stopper efter tre sæsoner.

Tidligere på året meldte Flemming Møldrup ud, at han heller ikke skal gætte kendte danskeres hjem på DR.

Til B.T. skriver Eva Kvist, der er ansvarlig for programmet, at man endnu ikke har fundet ud af, hvem der skal have rollerne i programmet.

»Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal overtage stafetten. Ej heller hvem der er ny ekspert sammen med Anne Glad.«

Hun kan dog berolige fans af programmet med, at man stadig fortsætter 'Kender du typen'.

'Det får vi på plads i løbet af efteråret, og vi glæder os til at præsentere både en ny vært og en ny ekspert for seerne i 2023.'

Eva Kvist har også kun roser til overs for den nu afgående vært, Anna Lin.

»Anna har gjort det rigtigt godt på 'Kender du typen?' Det var et godt valg, der tilførte programmet noget nyt og friskt. Hun er en supersej og dygtig vært og kom med hele sig selv og har sat gang i nogle anderledes samtaler og noget ny energi i et gammelkendt format. Det har været godt for programmet og for produktionsholdet, og vi har været rigtigt glade for hendes måde at gå til opgaven på«, lyder det.

Hun bakker op om Anna Lins forklaring om, at stoppet skyldes, at hun har andre projekter, der hiver i hende.

»Anna har fuld fart på og mange jern i ilden, og det er helt forståeligt, at hun gerne vil prøve andre ting af nu. Vi er glade for at hun er vært på programmet resten af 2022 og desuden i andre formater på DR1.«

»Jeg har været så lykkelig for at overtage arven på det her legendariske program, men nu giver jeg stafetten videre, da jeg selv skal videre. Der venter andre spændende projekter, og selvom det er skræmmende at sige farvel til noget trygt og godt, kan jeg mærke, det er det, der skal til, for at jeg bliver ved med at udvikle mig,« skrev Anna Lin om sin opsigelse.