The Matrix-stjernen Keanu Reeves har snart premiere på det tredje kapitel i actionfilmserien om den pensionerede lejemorder John Wick.

Og hvis man skal tro de amerikanske anmeldere, så er John Wick: Parabellum noget af et actionbrag.

Filmvurderingssitet Rotten Tomatoes har samlet en række tweets fra begejstrede anmeldere.

'Den hæver barren for filmserien og giver ny dybde til John Wick-universet,' skriver Brent Goldman fra Film Inquiry.

Steve Weintraub fra Collider mener, at filmen er vildt fed.

'Nogle af actionscenerne er så vanvittige, at man undres over, hvordan instruktøren Chad Stahelski og holdet bag filmede dem.'

I den første film om lejemorderen John Wick bliver han 'tvunget' tilbage til sit gamle, brutale liv, efter hans hund, som han fik af sin kræftsyge kone, inden hun gik bort, bliver brutalt myrdet.

Herefter udvikler det sig hurtigt, og nu er man nået til det tredje kapitel i hævnfilmene.

Og en eller flere hunde får tilsyneladende også en rolle i filmen.

'Vent til I ser denne her. Specielt, hvis du godt kan lide hunde,' skriver Steve Weintraub.

'Keanu Reeves er endnu en gang en naturkraft. Han ligner rent faktisk en på sin alder, hvilket bare føjer til filmens patos,' skriver Scott Mendelson fra Forbes.

Den canadiske stjerneskuespiller er i dag 54 år gammel, og er dedikeret til rollen som ekspert i håndvåben og kampsport.

Der findes adskillige videoer af ham på Youtube, hvor han træner med professionelle inden for skydning og kampsport.

John Wick: Parabellum får dansk premiere 16. maj. I filmen er han på flugt efter at have myrdet et medlem af den internationale lejemorder-orden.

Det betyder, at Keanu Reeves karakter har et prismærke på 14 mio. dollars på sit hoved. John Wick bliver derfor jagtet af nådesløse dræbere fra nær og fjern.

Den tidligere The Matrix-stjerne Laurence Fishburne medvirker også i filmen. Herudover er Halle Berry og Ian McShane også på rollelisten i actionbraget.