Andrea Heick Gadeberg har for alvor slået sit navn fast med en bærende rolle i den nye storfilm 'Retfærdighedens ryttere'.

Hun har dog også underholdning og skuespil i blodet. Hun er nemlig datter af en anden kendt person, som mange danskere vil genkende.

Andrea Heick Gadeberg er nemlig datter af sangerinden Trine Gadeberg, der selv har et imponerende CV bag sig. Et, der både byder på optrædener i forestillingen 'City Singler', 'Linje 3' og julekalenderen 'Nissernes Ø'.

Den 21-årige Andrea Heick Gadeberg er dog ikke ny i underholdningsbranchen. Hun spillede også Sanne Salomonsen i musicalen 'Sanne'.

Trine Gadeberg (t.h.) sammen med Sofie Lassen-Kahlke.
Trine Gadeberg (t.h.) sammen med Sofie Lassen-Kahlke. Foto: DJURHUUS KRISTIAN
Vis mere

Derudover medvirkede hun for første gang i en biograffilm, da hun spillede lillesøster til fotograf Daniel Rye, som blev taget til fange af ISIS, i filmen 'Ser du månen, Daniel'.

Ligeledes er den unge skuespillerinde trådt i sin mors fodspor i forhold til julekalendre. Hun medvirkede nemlig i DR's 'Pagten', der blev vist i 2009, da hun var barn.

Soundvenue har interviewet skuespillerinden, som sætter ord på at have valgt et erhverv, der minder om sin mors, men alligevel at tage sin egen vej.

Andrea Heick Gadeberg i rollen som Mathilde i filmen 'Retfærdighedens ryttere'.
Andrea Heick Gadeberg i rollen som Mathilde i filmen 'Retfærdighedens ryttere'. Foto: Foto: Nordisk film
Vis mere

»Jeg har altid troet, jeg skulle være sanger. Hele min familie er musikere. Min mor er sanger, og det har altid været sådan, at det er de jo, så det bliver jeg også. Og jeg har faktisk haft lidt krise over det, fordi jeg ikke vidste, om jeg havde lyst til det. Jeg syntes, der manglede et eller andet,« siger hun.

Andrea Heick Gadebergs far spillert trompet og hedder Jørgen Heick.

Den nye film 'Retfærdigheden ryttere' er lavet af Anders Thomas Jensen, som også står bag film som 'Adams æbler' og 'De grønne slagtere'.

Og ligesom i tidligere film af Anders Thomas Jensen medvirker også stjernerne Mads Mikkelsen og Nikolaj Lee Kaas.