Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

De populære TV 2-tvillinger Anders og Torben Petersen får igen i år deres eget program.

Det bliver den ottende sæson af serien om de to nordvestjyske tvillinger, og denne gang er det mad, der er det helt store tema, fremgår det af TV 2s programliste.

Serien, der består af to afsnit, hvoraf det første får premiere 26. maj, fokuserer nemlig på den thailandske restaurant, som tvillingerne sidste år spyttede 15.000 kroner i at starte.

Det er dog som bekendt ikke dem selv, men Anders' thailandske kæreste, Don, der skal styre restauranten, hvor hun også selv har »suppleret op med det, der svarer til 5.000 kroner«, som Anders Petersen dengang fortalte.

Anders & Torben i andet afsnit af deres nye serie.
Anders & Torben i andet afsnit af deres nye serie.
Vis mere

Rejsen går selvfølgelig også til Thailand i den nye sæson, hvor tvillingerne skal bese deres nye restaurant, som desværre har en del opstartsproblemer.

Men selvom tvillingerne ikke selv skal arbejde i restauranten, så udfolder de også selv deres kulinariske evner. De er nemlig hjemme i privaten begyndt at lave madvideoer til nettet. Her står den også på thailandsk mad.

Sidst, men ikke mindst, skal både Anders og Torbens corona-forsinkede 50-års fødselsdag fejres – og så har Don faktisk også fødselsdag, hvilket selvfølgelig også skal markeres.

Den nye 2022-sæson af 'Anders & Torben' får premiere torsdag 26. maj på TV 2 og TV 2 Play.

Andre læser også