Anders Matthesen er i fuld gang med opfølgeren til nyere tids største danske biografsucces.

Den første 'Ternet Ninja'-film fra 2018 solgte svimlende 928.694 biograf-billetter, til næste år er han klar med opfølgeren 'Ternet Ninja 2' med premieredato 7. oktober 2021.

Anders Matthesen udtaler i en pressemeddelelse om den kommende film:

'Ambitionerne med den nye film er endnu højere end den første, og min medinstruktør Thorbjørn Christoffersen og jeg er indtil videre meget tilfredse. Vi føler, at vi har en rigtig god og morsom historie, og det hele kommer til at se fem-seks gange dyrere og flottere ud end den første film. 2’eren bliver mere af en roadmovie end den første. Men der er stadig masser af gode gensyn med den kære familie inklusiv Onkel Stewart, Sirene, Jørn og Sune,som vi syntes var sjove og havde lyst til at dykke lidt mere ned i. '

Foto fra 'Ternet Ninja 2'.
Foto fra 'Ternet Ninja 2'. Foto: Pressefoto
Vis mere

Han fortæller videre, at de næsten er færdige med animationsfasen, men at de hele tiden bliver ved med at finde på nye ting, som de kan sætte ind i filmen.

'Vi tænker meget på at skabe en film, der fungerer lige så godt til teenagere, voksne og ældre som til børn. Alt i alt kan jeg kun sige, at vi alle glæder os vanvittigt meget til at vise den færdige film for publikum om 10 måneders tid,' tilføjer Anders Matthesen.

Anders Matthesen tager sig igen af alle filmens stemmer undtagen de to hovedroller, børnene Aske og Jessica. Emma Sehested Høegh indtaler endnu engang Jessicas replikker, men hvor Alfred Bjerre Larsen lagde stemme til Aske i 'Ternet Ninja', er han nu blevet skiftet ud med Louis Næss-Schmidt, der er søn af skuespiller Nicolaj Kopernikus.

Nicolaj Kopernikus' søn Louis (nederst til højre) lægger stemme til Aske i 'Ternet Ninja 2'. Her er far og søn fotograferet sammen i 2016. 
Nicolaj Kopernikus' søn Louis (nederst til højre) lægger stemme til Aske i 'Ternet Ninja 2'. Her er far og søn fotograferet sammen i 2016.  Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere