Tidligere på året rullede 'Over Atlanten' over skærmen på Kanal 5, hvor seks kendte danskere skulle sejle fra Danmark til USA på 21 dage.

Programmet var så stor en succes, at der kommer en sæson to, hvor 56-årige Anders Lund Madsen bliver en af deltagerne.

Det fortæller han i talkshowet 'Riising Late Night' på Kanal 5, hvor han også afslører en overraskende frygt:

»Når vi kommer til en ø, om Gud vil, der hedder St. Martin, og så går man ind i havnen, hvor der bare ikke er nogen. Så er alle væk. Det er enten noget, de har aftalt, ellers er der sket noget. Det frygter jeg.«

Anders Lund Madsen skal deltage i 'Over Atlanten' på Kanal 5.
Anders Lund Madsen skal deltage i 'Over Atlanten' på Kanal 5. Foto: Ida Marie Odgaard
Vis mere

I første sæson af 'Over Atlanten' deltog kendte som eksempelvis Nicolaj Kopernikus og Peter Falktoft, mens anden sæson bliver med blandt andet Wafande udover Anders Lund Madsen.

Selvom 56-årige Madsen ikke har den helt store rutine med at sejle, så glæder han sig alligevel til at skulle krydse Atlanten:

»Det bliver nok godt. Jeg tænker, det bliver skægt at være ude på en båd,« siger han til Jacob Riising, da han spørger, hvad hans forventninger er til oplevelsen.

Anders Lund Madsen ser frem til at være ude på midt havet, fordi han forventer, at der helt roligt der i modsætning til i resten af verden.

Til eventuelle folk, der aldrig har set et afsnit af 'Over Atlanten, så skal det enorme hav krydses i et sejlskib uden motorkraft.

Anders Lund Madsen var gæst i tirsdagens udgave af 'Riising Late Night' sammen med skuespilleren Martin Brygmann.

56-årige Brygmann finder 'Over Atlanten' meget spændende, da han finder ud af, at rejsen skal klares i et sejlskib.

Hele tirsdagens episode af 'Riising Late Night' med Jacob Riising kan genses på Dplay.