»Du må sgu lige vente lidt – vi er ved at blive interviewet,« husker Camilla Julie Skov Hansen, at hun tænkte, da hun grædende blev afbrudt af Jacob Risgaard, der pludselig stak hovedet ud efter at have afvist hende i 'Løvens hule'.

I næsten halvanden time var hun og makkeren Trine Damborg blev grillet af de fem løver, da de søgte en investering i deres smykkefirma Sorelle Jewellery.

Det var stadig 'et hobbyprojekt', lød den hårde dom fra Jan Lehrman, mens både Mia Wagner og Jacob Risgaard savnede en tredjemand, der i modsætning til de autodidakte stiftere var uddannet designer, samt en klar dna og identitet for firmaet.

Alligevel var Camilla Julie Skov Hansen og Trine Damborg længe overbeviste om, at Mia Wagner ville sige ja, da hun havde vist interesse for smykkerne.

Trine Damborg og Camilla Julie Skov Hansen.
Trine Damborg og Camilla Julie Skov Hansen. Foto: Per Arnesen
Vis mere

»Det går først op for os, at løbet er kørt, da Jesper Buch siger: 'I har fået fem nej'er – I skal gå nu' og nærmest smider os ud,« griner Camilla Julie Skov Hansen.

»Det var megaærgerligt. Vi var derinde i en time og et kvarter og var godt brugte, da vi til sidst fik 60 sekunder til at overbevise dommerne en sidste gang. Men der kunne vi bare ikke mere. Det var en kæmpe skuffelse, og jeg begyndte at græde, da vi kom ud af studiet.«

Men uden for lokalet dukkede Jacob Risgaard pludselig op.

»Jeg tænker først, at han kommer ud for at sige: 'Det var sgu træls, hva' piger? Kom igen,' hvor jeg var sådan: 'Du må sgu lige vente lidt – vi er ved at blive interviewet',« husker Camilla Julie Skov Hansen.

Men det viser sig, at Jacob Risgaard har fortrudt den glatte afvisning og faktisk gerne vil tilbyde Sorelle Jewellery 100.000 kroner for 10 procent af virksomheden. Han matcher dermed de to ejeres værdiansættelse på 1 million kroner.

Camilla Julie Skov Hansen og Trine Damborg sammen med deres investor, Jacob Risgaard.
Camilla Julie Skov Hansen og Trine Damborg sammen med deres investor, Jacob Risgaard. Foto: Sorelle Jewellery
Vis mere

»En af de ting, vi havde drømt om, var at stå derinde og have en forhandling, men han sætter slet ikke spørgsmålstegn ved vores værdiansættelse. Man står jo også i en sårbar situation og er skuffet over at være blevet afvist, så jeg havde næsten været villig til at give de 10 procent væk gratis,« griner Camilla Julie Skov Hansen.

Hun synes derfor, det er stort af Jacob Risgaard, at han ikke udnytter de to kvinders sårbarhed til at løbe om hjørner med dem. Og netop derfor var hun og Trine Damborg glade for, at det lige var Jacob Risgaard, der valgte at følge efter dem ud af studiet.

»Han kunne godt have snydt os, men det fortæller meget om ham. Han er så likeable og jordnær på den nordjyske måde. Han viser, at man godt kan drive forretning og samtidig være et godt menneske, og den egenskab kan jeg godt lide ved ham,« siger Camilla Julie Skov Hansen og tilføjer:

»Han er bare mega dejlig. Og han er i virkeligheden, som han er på tv.«

Jacob Risgaard selv er overrasket over, at klippet kom med i udsendelsen.

»Jeg troede ikke, det ville blive vist, jeg bryder jo alle regler i programmet,« siger han med henvisning til, at løverne ikke kan fortryde, når først de har sagt nej til en iværksætter.

Ikke desto mindre var det præcis, hvad han gjorde – fortrød:

»Hun (Camilla Julie Skov Hansen, red.) klarede det med bravour, så det er det, jeg kalder en hjerteinvestering og den har jeg ikke fortrudt ét sekund. Tværtimod, for hun er endnu mere fantastisk i virkeligheden,« siger han.

Spørger man Camilla Julie Skov Hansen fortryder hun kun én ting ved duoens deltagelse i 'Løvens hule'.

»Det generer mig stadig, at vi ikke fik svaret på Jan Lehrmans kommentar om, at det var 'et hobbyprojekt'. For det er da fedt med et hobbyprojekt, der runder 10 millioner i omsætning i 2024.«