Albert og Jenna er meget tætte fysisk, og selvom de er »glade for hinanden,« så betragter de deres relation mere som et søskende-forhold, forklarer de.

Allerede fra første dans stod det klart, at der var god kemi mellem ‘Vild med dans’-parret Albert Rosin, 18 og Jenna Bagge, 31, der med en særlig naturlighed dansede helt tæt.

Til premieren på filmen Shorta i denne uge var danseparret da også på 'dobbeltdate' med ‘Vild med dans’-kæresteparret Mille Funk og skuespiller Mathias Käki Jørgensen, hvor danseparret gik arm i arm mod biografsæderne.

Albert og Jenna til premieren på filmen Shorta.
Albert og Jenna til premieren på filmen Shorta. Foto: Anthon Unger
Vis mere

»Vi er glade for hinanden«

Dog afviser Albert og Jenna, at de skulle være mere end bare venner, selvom de er 'glade for hinanden'.

»Jeg vil ikke sige, at der er flirt i luften, men der er god kemi i luften. Så ikke noget der, men vi har det sindssygt sjovt sammen, og vi er glade for hinanden, men jeg tror det er mere et bror og søster-forhold, end det er en flirt,« forklarer Albert til Realityportalen.

»Men jeg kan godt forstå, hvis folk tror, der er noget mellem os, det må jeg ærligt indrømme,« tilføjer han.

Danseparret forklarer nemlig rygterne med, at de for længst har brudt intimsfæren sammen under de mange dansetimer, og derfor bliver det mere naturligt for dem at holde om hinanden og være tæt, selv når de ikke befinder sig på 'Vild med dans'-dansegulvet.

»Man danser helt tæt, så man ender også med at stå mere tæt, end man vil på et andet menneske, fordi man er vant til det. Så det føles ikke underligt,« forklarer Jenna, der dog ikke mener, at den naturlige tæthed behøver at være synderligt sexet eller romantisk.

»Vi er ret klamme sammen og sveder og sådan. Man ser hinanden i meget ucharmerende situationer, så jeg føler ikke, at der sådan er date-stemning i kælderen,« griner hun.

»Ja, jeg er meget tryg i hendes selskab, det synes jeg, vi blev hurtigt,« tilføjer Albert.

Søde væddemål

Danseparret Albert og Jenna har da også deres egen lille ting kørende under 'Vild med dans'. De vædder nemlig med hinanden for hver dans, de har på gulvet.

Til premieren gik væddemålet på, at hvis Albert holdt sine albuer korrekt under parrets tango, så ville han få en omgang fodmassage – hvilket han vandt, som afgjort af danser Martin Reichardt, og det blev altså til en to timer lang fodmassage til den tidligere 'Tinka'-skuespiller.

Denne uge er danser Mille Funk dommer, og hun skal bedømme, om Albert formåede at holde sine ben strakt i fredagens cha cha cha. Gjorde han det, så må han vælge det tøj, som Jenna skal have på en hel dag med dansetræning.

Jenna følger sig dog overbevist om, at danseveninden Mille Funk vil dømme til hendes fordel, og derfor har den knæskadede Jenna allerede planlagt, hvad Albert skal have på mandag, når hun skal have lagt en blokade i knæet.

»Du skal med mig op til den der behandling, så kan du komme i mit lyserøde tøj,« griner Jenna, der har fået lidt kommentarer fra sin dansepartner for sine ofte lyserøde garderobe.

»Det her væddemål kommer til at stikke helt af, hvis vi det er, vi fortsætter længe,« tilføjer hun med et grin.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk