Nu kan Stephanie og Jeff for alvor starte på et nyt kapitel sammen.

I sidste måned kunne ‘Årgang 0’-stjernen Stephanie Siguenza Van-Der Watt afsløre, at hun er fløjet fra reden og flyttet ind hos kæresten Jeff og hans familie. Planen er dog, at de to skal flytte ind på første etage hos forældrene, da etagen kun bliver brugt til opbevaring.

Først skal den dog bygges om til en lejlighed, men nu kan ‘Årgang 0’-stjernen afsløre, at der er nyt i sagen:

»Vi har lige fået byggetilladelse til at sætte første etage i stand. Så det er virkelig fedt. Vi er så småt gået igang med at renovere etagen, men vi bliver først færdige i det nye år. Det bliver rigtig spændende. Det bliver perfekt, at vi kan bo der, også nu hvor vi er studerende, så er det jo også en del billigere end at have en lejlighed,« fortæller en glad Stephanie, da Realityportalen.dk møder hende og Jeff til ‘Vild med dans’-finalen her til aften.

»Det er så dejligt at være til ‘Vild med dans’-finale. Det er noget, jeg altid ser frem til og glæder mig til. Jeg har fulgt med i alle programmer. Jeg heppede faktisk på Michael og Lucy, men nu er de jo røget ud, så nu hepper jeg på Molly og Mads. Og jeg håber jo meget, at jeg selv kan være med på gulvet til næste år i ‘Vild med dans’. Det kunne bare være super fedt,« forklarer hun.

 

Et år som kærester

 

Jeff og Stephanie kan den 21. december fejre årsdag sammen, men dagen skal dog tilbringes hver for sig:

»Det er jo lige inden juleaften, så derfor skal vi ikke være sammen der. Jeg fejrer jul hos min mor sammen med alle mine søskende, og Jeff fejrer med sin familie,« fortæller Stephanie, men tilføjer så:

»Jeg tænker, vi fejrer årsdagen på et andet tidspunkt, og årsdagsgaven bliver julegaven, så den kan jeg jo ikke afsløre så meget om. Men den er rigtig god.«

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk