En ny hverdag starter måske hos 'Årgang 0'-faren Lars i 2021.

Man kender 'Årgang 0'-Rachel Ellebyes far, Lars, som apotekeren, da man gennem serien har fulgt ham i drømmen om at åbne eget apotek og få stor succes på den front. Men nu ønsker familiefaren at gå op i andet end recepter og medicin. Han vil være politiker, det skriver Billed-Bladet.

Lars Ellebye stiller op i kommunalvalget i 2021, men fortsætter stadig sit gamle arbejde som apotekter.

»Nu er det officielt, at jeg stiller op til KV21 for De Konservative,« fortæller Lars til Billed-Bladet.

Politik i familien

Lars har altid interesseret sig for politik, ligesom hans søn, David, også laver politisk arbejde for Liberal Alliances Ungdom, og især David synes, at farens beslutning om at stille op ved kommunalvalget er spændende.

»Det bliver spændende for ham, hvis han skulle blive valgt. Hele kampagneprocessen er også virkeligt spændende, og jeg har selv lært utroligt meget, de gange jeg selv har været med til at lede hele kampagner og dele af kampagner til både folketings- og kommunalvalg. Jeg er derfor sikker på, det bliver super spændende for min far, og jeg krydser personligt selv fingre for, at han bliver valgt,« fortæller David til Realityportalen.

Ifølge David er far Lars den helt rigtige kandidat.

»Min far er utroligt glad for Aabenraa, og han har nogle spændende visioner for, hvordan Aabenraa og Felsted kan udvikle sig. Derudover er min far glad for at lytte til sine kunder og andre borgere, så jeg er sikker på, at han også vil være god til at repræsentere dem på kommunalt plan,« siger David, der ikke selv har planer om at stille op.

»Jeg mener, at det er vigtigt at have en vis erhvervserfaring, før jeg selv er klar til at stille op til en post. Derfor bruger jeg tiden på ungdomspolitik i stedet for, hvor jeg er valgt som klima- og miljøordfører for Liberal Alliances Ungdom samt sidder i forretningsudvalget og hovedbestyrelsen.«

Rachel bor lige nu i Norge sammen med kæresten Eirik, men efter sigende er det planen, at Rachel efter sommerferien skal starte på universitetet og læse spansk og engelsk.

»Jeg søger ind på spansk og engelsk til sommer på Københavns Universitet, Roskilde Universitet, Aalborg Universitet og Aarhus Universitet, og for en sikkerheds skyld søger jeg også ind i Oslo,« fortalte Rachel i starten af året til Realityportalen, men lige nu nyder hun sit sabbatår i Norge.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk