De fem par er flyttet sammen i tredje afsnit af årets 'Gift ved første blik'.

Hvedebrødsdagene er ovre, og deltagerne begynder så småt at smide bryllupsmaskerne og give svar på, hvem de i virkeligheden er.

Men flere svar giver ofte også flere spørgsmål.

Her er fem af de dem, vi havde lyst til at stille efter torsdagens afsnit:

Frederiks fadølspude flytter ind hos Maja.
Frederiks fadølspude flytter ind hos Maja. Foto: Snowman Productions ApS
Vis mere

»Hvad er mere mandigt end donuts og fadøl?«

Frederik stiller selv afsnittets vigtigste spørgsmål, da han tropper op i Majas lejlighed med to sofapuder formet som henholdsvis en glaseret donut og en fadøl med slasket hank.

Pudernes glade ejermand har ikke selv svaret på spørgsmålet.

Til gengæld kommer resten af afsnittet med flere gode bud på ting, der er mere mandige:

At køre bil i Barcelona, at hænge en hylde op uden at ringe til sin far, en guldbil, en trøje med en husky, der spiser en blå isvaffel, at give en forgyldt rose til sin dame, gokart-pokaler, at bygge et walk-in closet med et fingerknips og at kunne samle en flyttekasse.

Hvorfor køber Dennis ikke bare en ny ramme?

Dennis vil have sin Madrid-plakat med ind i Anjas lejlighed, fordi den minder ham om en god tur. Desværre er rammen gået i stykker, så den kan ikke hænges op.

Heldigvis er Anja opmærksom på andre mennesker, som Dennis fortæller i aftenens afsnit, så hun køber en hylde, som de sammen bakser for at hænge op, så billedet kan stå på den i stedet. Men hvorfor køber hun ikke bare en ny ramme?

B.T. har spurgt både Anja og Dennis, men de har ikke ønsket at svare på spørgsmålet.

Hvor køber Frederik sine trøjer?

Da Frederik og Maja tager afsked efter bryllupsnatten, er Frederik iført en bluse med animations-pingvinen Pingu, der flytter hjemmefra. Da han tropper op i Anjas lejlighed, er det en glad husky, der spiser blå vaffelis. Og da de mødes i lufthavnen, er han iført et stort egern på maven.

Donutpuden flytter med. Bemærk den glade husky på Frederiks bryst.
Donutpuden flytter med. Bemærk den glade husky på Frederiks bryst. Foto: Snowman Productions ApS
Vis mere

B.T.s reporter har - i journalistikkens tjeneste, naturligvis - forsøgt at få svar på, hvor Frederik køber sine trøjer, men han er desværre ikke vendt tilbage.

Hvornår går det galt mellem Michael og Christina?

Vi så den allerede komme i første afsnit: Farum-prinsessen Christina med det lange bølgede hår og citatplakaterne skal flytte sammen med drengerøven Michael, hvis indretning er bygget op omkring gokart-pokaler.

Vi har set nok sæsoner af 'Gift ved første blik' til at vide, at det ender galt. Helt galt.

Og allerede under bryllupsmiddagen får vi eksempler på det drama, der helt sikkert vil splitte dem ad senere. Men optrækket til ballade er allerede glemt efter en udglattende samtale ved morgenbordet i aftenens afsnit.

Herefter er deres forholdet lige så kvalmende sødt som vaffelisen på Frederiks trøje, og Christina er udelukkende begejstret for alle de potentielle farer, som vi ellers har lært at genkende gennem fem sæsoner:

Den forgyldte rose i morgengave: »Ej, en god gave, ej, den er da så fiiiin. Den er da fed. Den er da nice.«

Gokart-pokalerne, der skal stå i hendes feminine lejlighed: »De er da fede at have fremme. Det er da fedt. Jeg tænker, de kan stå her. Det er din hylde-agtigt. Det er da nice, du har taget dem med«

En håbløst samlet flyttekasse: »Hov. Årh nej. Sådan er det.«

Hvorfor er I så søde sammen, Michael og Christina!?

»Hvem bygger et walk-in closet, fordi man ved, man skal giftes?«

Sådan spørger Henriette og fortsætter:

»Det gør Claus. Og det er sgu vildt, synes jeg.«

Det synes vi også, Henriette.