Når den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Melissa Nielsen i dag ser tilbage på sit liv, ville hun ønske, hun kun havde fået sine bryster forstørret én gang. Sådan blev det dog ikke.

I torsdagens episode af 'Mit plastikmareridt' kan man se, at den 33-årige kvinde, der er mor til to, lever et liv plaget af smerter og problemer på grund af sine implantater.

Hun er så hårdt ramt, at hun må leve på morfin for at kunne få hverdagen til at hænge samme. Det er sket, efter den tidligere reality-deltager har været under kniven tre gange.

»Jeg fortryder, at jeg ikke var bedre til at sige fra. At jeg lod mig rive med på en dille om, at man skulle have større bryster, at det blev sådan 'mere vil have mere',« lyder det fra Melissa Nielsen, da B.T. taler med hende.

Melissa Nielsen er primært plaget af smerter, men hun synes heller ikke, hendes bryster er flotte efter sin sidste operation, fortæller hun. Hun blev første gang opereret som 18-årig.
Melissa Nielsen er primært plaget af smerter, men hun synes heller ikke, hendes bryster er flotte efter sin sidste operation, fortæller hun. Hun blev første gang opereret som 18-årig. Foto: Foto: TV3
Vis mere

I programmet fortæller hun om, hvordan hun fik opereret sine bryster, da hun var helt ung

»Vi skal helt tilbage til 2005, hvor jeg var 18 år og fik lavet mine bryster første gang. Det var noget, jeg egentlig havde drømt om, siden jeg gik i 7. klasse, fordi mine bryster simpelthen holdt op med at vokse, og jeg følte mig meget maskulin,« siger hun.

Selv om man før den første operation havde lagt op til, hun skulle have 450 gram i, så kunne det ikke lade sig gøre. Der var ikke plads nok. Derfor fik hun lavet endnu et indgreb i 2010, hvor hun fik de lovede 450 grams implantater i hvert bryst.

Men det var ikke nok for Mellissa Nielsen.

»Så begyndte det at gå galt, fordi så havde man måske nogle andre idealmål, som man ville opnå, og så tog det overhånd, og så fik jeg 650 gram i,« siger hun i aftenens program.

I lang tid gik det godt med de nye, store bryster, men efter Melissa Nielsen fødte sin søn, kom smerterne snigende.

Heldigvis gik problemerne for en stund i sig selv, og smerterne forsvandt, men da Melissa Nielsen så igen to år senere blev mor til en lille pige, vendte problemet tilbage. Med fornyet styrke.

Det skete omkring fem måneder efter, at datteren var kommet til verden.

Da Melissa Nielsen skal fortælle, hvordan det er ikke at kunne være den mor, hun drømmer om, for sin datter, kommer tårerne.
Da Melissa Nielsen skal fortælle, hvordan det er ikke at kunne være den mor, hun drømmer om, for sin datter, kommer tårerne. Foto: Foto: TV3
Vis mere

Faktisk er Melissa Nielsen så påvirket i programmet, at hun har været nødt til at melde sig syg fra arbejde og tage morfinpiller tre gange dagligt. Noget, 'Mit plastikmareridt'-lægerne finder meget kritisabelt.

»Det er vanvittigt meget. Der er noget rivende galt,« lyder det fra plastikkirurg Jens Jørgen Elberg.

Han mener, at Melissa Nielsen kan være på vej ud i et regulært misbrug. Derfor tager lægerne situationen meget alvorligt.

I programmet er datteren omkring 14 måneder gammel, og Melissa Nielsen har svært ved at være den mor, hun drømmer om at være. Hun har svært ved at holde datteren ind til sig på grund af smerter.

Da Melissa Nielsen skal fortælle om sit yngste barn, begynder tårerne at flyde.

»Jeg har det rigtig dårligt, for jeg har ikke haft det samme overskud til min datter, som jeg har haft til min søn,« lyder det fra moren til to, som har svært ved at færdiggøre sin sætning.

Af samme grund har hun meldt sig til programmet, fordi hun håber, lægerne kan hjælpe hende.

Se med torsdag klokken 21 på TV3 eller på Viaplay, hvor man får at vide, hvordan lægerne hjælper den unge kvinde videre.