Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Årgang 0-faderen Christian Van Der Watt fortæller nu, at han faktisk var gode venner med Martin Rohrberg, som hans ekskæreste Christina senere fandt sammen med.

Den såkaldte Slagelse-familie i TV2's Årgang 0-program er på mange måder et kludetæppet af en familie. Nu viser det sig, at Stephanies far Christian Van Der Watt faktisk var gode venner med den voldsdømte Martin Rohrberg, som hans ekskæreste Christina Siguenza faldt for og senere giftede sig med.

Venskabet opstår, da Christian Van Der Watt i 2004 ryger i fængsel for et røveri. På 'pinden' ved siden af sig i fængslet møder han Martin Rohrberg. Han bliver en god ven, og han har ham bl.a. med ude på orlov. Men et sted i år 2005 går det pludselig op for Christian, at hans ekskæreste Christina er faldet for hans nye ven. Og den sidste tid af sin afsoning kan han høre Christinas latter gennem muren, når hun er besøg hos sin nye kæreste, Martin.

- Jeg kunne sagtens have gået ind og vappet ham en, men hvad havde jeg fået ud af det? Længere afsoning, længere tid inden jeg kom ud til mine børn. Men det var anstrengt, indrømmer Christian Van Der Watt.

- Christina og jeg kan ikke enes om noget. Vi ligger i forældremyndighedssager, hvor jeg til sidst – af gode grunde – mister den til Christina. Der blev jeg nødt til at tage en pause fra Årgang 0. Jeg ville lyve lige op i kameraet, hvis jeg sagde, jeg havde det godt. Det var en hård tid, siger Christian, der udover Stephanie også er far til datteren Isabella og sønnen Tristan. Ude på den anden side gifter Martin og Christina sig, men Martin ender på 'pinden' igen, da han slår en betjent ned.

Da han endelig kommer ud i 2007 bliver Martin og Christina forældre til sønnen Romeo, og senere til William. Men Martin lader stadig næverne tale, og da Christina også må stå for skud, søger hun til sidst tilflugt hos Christian, som giver hende husly. Men Martin er forsat efter hende, og en dag, hvor hun - og Christians nye ekskæreste Pia - mødes på Slagelse banegård for at aflevere drengene Romeo og William, dukker Martin op og slår både Pia og Christina i ansigtet.

- Dér kortsluttede jeg. Jeg tør ikke tænke på, hvad jeg havde gjort, hvis jeg havde mødt ham på gaden efter det. Pigerne har aldrig nævnt noget om det siden, men Stephanie har nok vidst besked, fordi hun er så følsom i modsætning til Isabella, der er mere fuld fart frem. Det er fantastisk, at de er blevet sådan nogle gode piger, for de har bestemt ikke haft de bedste vilkår i livet, mener han.

I dag har Christina den fulde forældremyndighed over drengene Romeo og William fra forholdet til Martin Rohrberg. Martin har ingen samkvemsret, ligesom han heller ikke længere har noget venskab med Christian. Christian og Christina er derimod blevet enige om at dele forældremyndigheden over døtrene Stephanie, 11, og Isabella, 9.

KØB B.T. SØNDAGSUDGAVE OG LÆS HELE HISTORIEN OM ÅRGANG 0-FADEREN CHRISTIAN VAN WATT:

- Christian om sit liv: Jeg var en rod

- Derfor støtter han Bandidos

- Begik røveri mod en spillehal

- Fængselsscene pillet ud Årgang 0-dokumentaren

Andre læser også