'Badehotellet'slår igen TV 2s 19 år gamle drama seerrekord. Fie og Amanda gjorde rent bord. Ikke bare på tv-hitlisten, men også i seernes hjerter, da ’Badehotellet’ lukkede og slukkede for tredje sæson mandag aften.

’Badehotellet’ indtog førstepladsen med 1.623.000 seere, og seerne kvitterede med rekordhøj vurdering.

Finaleafsnittet blev ikke bare ugens mest sete program, der slog både DR´s ’Melodi Grand Prix’ og søndagsserien ’Bedrag’ af pinden.

’Badehotellet’ slog også genudsendelserne af ’Matador’ på DR1.

Stig Thorsboe og Hanna Lundblads dramakomedie om et lille badehotel ved Vesterhavet har også endnu engang slået sin egen seerrekord. Dermed er mandagens afsnit er det mest sete afsnit af en dramaserie på TV 2 siden ’Strisser på Samsø’ i 1997 med en meget ung Amalie Dollerup i rollen som strisserens datter.

For skaberne af ’Badehotellet’, forfatterparret Stig Thorsboe og Hanna Lundblad og producenten Michael Bille Frandsen er der mindst ligeså stor glæde over seernes vurdering, der gav ’Badehotellet’ 4,7 ud af fem mulige værd.

Igen et klart budskab fra seerne til tv-anmelderne, der på nær BTs anmelder også denne gang har holdt drama-komedien ud i strakt arm.

»Vi er superglade over, at efterårsafsnittet tog seerne med storm. Én ting er de mange seere, men deres vurdering gør os lykkelige. At vi også har slået genudsendelserne af ’Matador’ er en rekord, vi slet ikke havde turde forestille os. Sidste afsnit af en sæson er altid svær, hvor der sker så mange ting, men vi har været så utrolig glade for den store indsats som skuespillerholdet med Thure Lindhardt, Cyron Melville og Andrea Øst Birkkjær Hansen har lagt for dagen, og som mange har reageret på,« siger producenten Michael Bille Frandsen.

Forfatterne og produktionsholdet fra SF film er i gang med at forberede optagelserne til den fjerde sæson, som TV 2 gav grønt lys for forleden. Efter påske åbner systuen, og så går de egentlige optagelser i gang hen på sommeren.

Her dukker der nye ansigter op, både gennem fordøren og ved bagdøren. Men selv om Amanda i finale-afsnittet inviterer Fie til København, er der ingen planer om at forlade badehotellet.