Lyt til artiklen

Joachim Boldsen var tæt på at ødelægge sit ægteskab, da han i 2007 stillede op i TV2s 'Vild med dans'.

Det fortæller han i fredagens BT.

For fem år siden kørte tilværelsen ellers som smurt for Joachim Boldsen. Han var på toppen af sin håndboldkarriere, var et af de højest profilerede navne på landsholdet og havde netop skiftet klub fra Flensborg-Handewitt til AaB.

Og når han ikke var på håndboldbanen, charmerede han TV2s seere fredag aften i 'Vild med dans'. her var han storfavorit til at vinde programmet sammen med dansepartneren Vickie Jo Ringgaard.

Se de lækreste kjoler fra alle sæsoner af Vild med dans

VMD Laura

Men bag den ellers lykkelige facade, lurede også en anden historie. En historie, han først nu er klar til at dele med omverden. En historie om en nybagt far og ægtemand, der gik så meget op i sig selv og sin succes, at han nær havde smidt drømmen om familielivet langt ud af vinduet.

- Som håndboldspiller var jeg måske kendt af 25 pct. af befolkningen, og da jeg så kom med i 'Vild med dans' var der måske 50 pct. flere, der vidste, hvem jeg var. Og ikke for at sige noget ondt om den verden, men det er en tjuhej-verden med meget opmærksomhed. Det havde jeg svært ved at kapere. For at sige det lige ud, så havde jeg svært ved at beholde begge ben på jorden, lyder det ærligt fra Joachim Boldsen, der om få uger også er med i TV2s portrætserie 'Stjernerne på slottet'.  

Se de lækreste kjoler fra alle sæsoner af Vild med dans

VMD Laura

- Jeg forandrede mig meget i den periode. Og det var ikke til det bedre. Jeg var virkelig et dumt svin, når jeg tænker tilbage på det. Jeg blev lidt for hurtig på aftrækkeren og dum at høre på. Jeg var alt for overfladisk, og det gik ud over mine nærmeste, siger han og hentyder især til sin kone Nancy og deres dengang nyfødte datter.  

I BT fredag fortæller han, hvordan konen til sidst fik nok. Hun valgte at pakke sine ting og tage datteren med sig. Og det var først, da håndbolden var sat på standby , og han ufrivilligt måtte stoppe i 'Vild med dans', at han indså, at verden var ved at ramle sammen om ham.