Skuespiller Esben Dalgaard har revanche til gode, efter han for et par år siden gik glip af den store finale ved sit bryllup.

Den 42-årige skuespiller, der blandt andet er kendt for sine roller i DR-serien ’1864’, TV2-serien ’Bedre skilt end aldrig’ og senest som storsvindleren Casper i ’dokufiktionen’ 'En fremmed flytter ind’, fortalte forleden på et pressemøde forud for efterårets omgang ’Vild med dans’, at han aldrig rigtigt fik danset brudevals.

»Vi havde slet ikke tænkt, at vi skulle gøre det, og havde ikke fået øvet. Vi var meget berusede, men så pressede vores venner og familie os pludselig ind i den der irriterende cirkel. Men kønt var det ikke,« griner Esben Dalgaard.

Han håber altså, at hans deltagelse i ’Vild med dans’ kan få ham tilbage i kampen og give sin kone den dans, hun aldrig rigtig fik.

»Det tør jeg godt love. Nu tager jeg revanche, haha.«

Esben Dalgaard går i det hele taget et travlt efterår i møde. Ved siden af sin nye ’Vild med dans’-karriere, er han snart aktuel i TV3’s nye kærlighedsserie ’Hånd i hånd’, hvor han sammen med Ditte Ylva spiller et ægtepar i 30’erne, der ramler ind i en syvårskrise.