Julie Zangenberg ville forkæle kæresten med hjemmelavet lasagne – men den faldt ikke i god jord hos den kendte fodboldspiller.

Skuespillerinden Julie Zangenberg er hoppet ud i et nyt køkkeneventyr med egen madblog og madprogram på tv.

»Nu er jeg 27 år og har cementeret mig selv som skuespiller, så jeg syntes godt, jeg kunne forsvare at kaste mig ud i noget nyt,« fortæller den unge skuespiller og selverklærede madelsker til bt.dk.

julietræner11111111

Derfor har hun været med til at skabe Kanal 4-programmet ’Julies Madselskaber’, hvor hun hyggesnakker med sine kendte veninder i køkkenet, mens hun giver gode råd om madlavning.

Ét af rådene er at hælde rødvin i sin lasagne.

Men i aftenens afsnit giver hun samtidig et tip til, hvilken rødvin man absolut IKKE skal bruge.

Hør hendes personlige og pinlige tip i klippet herover.

»Der var en lille episode i Italien, hvor Nicklas (Bendtner, fodboldspiller og Julie Zangenbergs kæreste, red.) kommer hjem fra en træning, og jeg havde tænk, at nu skulle vi hygge, og jeg havde lavet lasagne,« indleder Julie Zangenberg sin anekdote.

Skuespillerens lasagne indeholder som bekendt et skvæt rødvin, så hun åbnede en af kærestens flasker.

Men proppen var virkelig svær og smuldrede så meget, at hun måtte si rødvinen, inden hun hældte den i kødsovsen.

»Der var prop i?« prøver aftenens gæst Christiane Schaumburg-Müller spørgende.

»Nej, det var der ikke. Den var bare meget gammel - og det var en af dem dér, der kostede 8.000 kroner,« svarer Julie Zangenberg.

Nicklas Bendtner blev naturligvis chokeret over at se sin svinedyre maltrakterede flaske stå ved siden af kærestens afslappede kødsovs og udbrød: ’Det har du ikke gjort’.

»Og det havde jeg,« siger skuespillerinden kækt.

Se 'Julies Madselskaber' onsdag kl. 22.00 på Kanal 4.