En person har indberettet Nadia-Shila til kommunen, hvilket har gjort hende meget rasende.
En person har indberettet Nadia-Shila til kommunen, hvilket har gjort hende meget rasende. Foto: Janus Nielsen/Kanal4

For nyligt fik ‘De unge mødre’-deltageren Nadia-Shila at vide, at hun af en fremmed var blevet indberettet til kommunen, fordi hun, ifølge vedkommende, ikke passer ordentligt på sin søn Kyle.

Det har fået den unge mor helt op i det røde felt, og hun har derfor skrevet et blogindlæg, som er dikteret til personen, som har anmeldt hende.

LÆS OGSÅ: Efter tragisk dødsfald: Julie og kæresten klippet ud af ‘De unge mødre’

»Hvordan kan du finde på det? Hvordan kan du finde på at skrive, at jeg efterlader mit barn i kravlegården grædende i lang tid, mens jeg sidder og ryger? Jeg vil sige, at jeg aldrig kunne finde på at efterlade mit barn grædende i kravlegården, og da slet ikke for en smøg. Det skærer i mit hjerte, når mit lille barn græder«, skriver Nadia-Shila på bloggen og fortsætter:

»Dette er ikke kun sårende, det er modbydeligt. Det er umenneskeligt at gøre, blot fordi man er uenig i en debat. Jeg er ikke sur. Jeg er rasende. Jeg vil informere dig om, at jeg ved, hvem du er, og når jeg har læst indberetningen igennem, så lægger jeg den ud og går til politiet.«

LÆS OGSÅ: Nadia-Shila droppede julen

Får lov at beholde Kyle

Heldigvis for en lettet Nadia-Shila har kommunen ikke valgt at tage indberetningen alvorligt, idet den er baseret på en debat på internettet mellem den unge mor og anmelderen.

»Jeg er så heldig at bo i en kommune, hvor de lytter og ikke drager forhastede konklusioner. Desuden er jeg også så heldig at have en dagpleje, som Kyle elsker overalt på jorden, og som jeg er super glad for«, forklarer Nadia-Shila og uddyber:

»Vores dagpleje ville til enhver tid også have fortalt mig, hvis hun var bekymret for mit barns trivsel. Heldigt, at kommunen ikke har taget indberetningen seriøst. For hvis de gjorde, så ville du kunne takke dig selv for at have ødelagt et lille barns fremtid.«

LÆS OGSÅ: Ung mors efterlyste kæreste fundet død

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er oprindelig bragt på Realityportalen.dk

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.