Foto: Janus Nielsen

‘De unge mødre’-deltageren vil ikke sættes i bås og afviser ikke et forhold til en kvinde.

Sidste år sprang to ‘De unge mødre’-deltagere ud. Først fortalte Natascha Linea Kaup,at hun var biseksuel, og siden stod Sasja Emilie Vistisen frem som lesbisk. Nu indrømmer endnu en ung mor, at hun ikke nødvendigvis kun er til mænd.

Det er en af de nyere ‘De unge mødre’-deltagere, Nadia-Shila Pedersen, der ikke har lyst til at blive sat i bås.

»Jeg vil ikke mærke mig selv og sige, at jeg er heteroseksuel, for det tror jeg ikke, at jeg er. Jeg er heller ikke bi- eller homoseksuel. Jeg tiltrækkes af alle, mænd som kvinder, tykke som tynde, brune som hvide som gule. Jeg tænker heller ikke på religion eller kultur«, skriver hun på sin blog.

SE BILLEDET: Nadia-Shila i VILD hårforvandling

Nægtede anden seksualitet
Det har taget Nadia-Shila mange år at komme frem til, at det er okay, at man ikke nødvendigvis er til det modsatte køn.

»da jeg var yngre, nægtede jeg, at jeg blev tiltrukket af mit eget køn. Det tror jeg, de fleste gør. Men nu er jeg meget åben om det«, skriver hun og slår fast, at hun dog ikke går med drømme om at være sammen med en kvinde lige nu.

»jeg kunne på nuværende tidspunkt ikke forstille mig sammen med en kvinde – dog ville jeg heller ikke være afvisende, for jeg ved ikke, hvem min eneste ene er. Jeg tror på, at vi hører sammen med én bestemt person. At der er en, vi er destined til at være samme med, men om det er en mand, kvinde eller noget helt andet, må tiden jo vise. Jeg ved i hver fald, at jeg byder kærligheden indenfor uanset hvad«, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Ung mor springer ud som lesbisk

Følg med på Realityportalens Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er oprindelig bragt på Realityportalen.dk

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.