Ulrik Pihl fra 'Gift ved første blik' taler ud om sit forliste tv-ægteskab. Han mener, Ane gav op for hurtigt.

Det arrangerede ægteskab mellem Ulrik Pihl og Ane Fleischer i DR1s giga-succes 'Gift ved første blik' gik skævt helt fra begyndelsen.

På trods af en romantisk bryllupsfest og en hed bryllupsnat, gik de to hurtigt helt galt af hinanden. De endte da også med at være blandt de par, der blev skilt igen.

I programmet blev de sat sammen af et hold eksperter, som mente, at de to passede godt sammen, men især Ane Fleischer fandt hurtigt ud af, at Ulrik ikke var en mand for hende.

Allerede kort efter bryllupsrejsen valgte Ane at forlade eksperimentet.

Nu fortæller Ulrik Pihl til Ekstrabladet, at sex var en afgørende årsag til, at det gik galt fra parret fra starten.

»Ane er seksuelt ekstremt begrænset. Hvad jeg synes, er fuldstændig normalt, vil hun ikke være med til. I stedet tror folk, at jeg er en dybt pervers freak, der vil have ble på og sut i munden,« fortæller han til avisen og tilføjer, at det efter hans opfattelse, var hans nye kone, som gik hurtigt frem og pressede på for at få sex.

Ulrik Pihl føler stadig, at han har brug for at tale med sin eks-kone for at få en ordentlig afklaring på forholdet, men Ane Fleischer har ikke mere at sige i den sage, oplyser hun til Ekstrabladet.

»Jeg er bare endnu engang blevet bekræftet i, at vi passer dårligt sammen. Det her er sket for fem måneder siden, og det var et forhold, der varede 14 dage. Vi har snakket med Annemarie (programmets psykolog, red.) i halvanden time og med præsten, så jeg mener, vi har talt ud om det. Der er ikke mere at sige.«