Lyt til artiklen

For seks år siden mødte tvillingerne Anders og Torben Petersen deres kærester fra Thailand på samme dag.

Siden har tvillingerne holdt deres langdistanceforhold varme ved at tale i telefon med thai-kæresterne næsten dagligt, og besøge dem i alt 12 gange.

Tirsdag aften havde den anden sæson af 'Anders og Torben' premiere på TV2, hvor seerne får et indblik i tvillingernes fuldstændig identiske tilværelse.

Se også: Tvillingerne Anders og Torben vender tilbage på tv: Kun disse to ting gør de hver for sig

De bor sammen i et parcelhus i Holstebro, de står op samtidig og tager det samme tøj på, inden de tager på arbejde på den samme fabrik med den samme madpakke til frokosten. De er formand og næstformand i den samme skytteforening, de er begge med i Hjemmeværnet, og de stiller sammen op som frivillige ved håndboldstævner og til koncerter. Og ubevidst foretager de også de samme små handlinger på samme tid.

Alle Anders og Torbens ferier går til Thailand, og når de endelig har mulighed for at være sammen med kæresterne, så bliver de forkælet efter alle kunstens regler.

Andre læser også:

25-årige Stine: 'De voldtager mig på skift. Jeg ønsker dem alt ondt i verden'

Hun forudså 9/11 og global opvarmning: Her er hendes dystre profeti om 2016

»De får da  gaver, og vi er også ude at spise et par gode steder, lidt afhængig af, hvor lang tid, vi er derovre. En gang imellem skruer vi lidt op for romantikken og inviterer dem finere steder hen, hvor de ikke selv ville kunne tage hen bortset fra helt specielle lejligheder,« siger Torben Petersen til BT.

Artiklen fortsætter under billedet.

Torben (tv) og Anders Pedersen kendt fra TV2 programmerne om deres liv som enæggede tvillinger, har haft indbrud i deres fælles hjem.      
Torben (tv) og Anders Pedersen kendt fra TV2 programmerne om deres liv som enæggede tvillinger, har haft indbrud i deres fælles hjem.      
Vis mere

Det hænder endda, at tvillingerne løsner deres ellers ubrydelige bånd for at de hver især kan hygge sig med deres kæreste.

»For det meste tager vi ud at spise alle fire. Men det er også sket, at vi tager med hver vores kæreste på restaurant. Så det bliver et par timer, hvor vi er væk fra hinanden,« siger Torben Petersen.

Læs også: Fuldstændig ens: Anders og Torben har aldrig gjort noget hver for sig

Det lyder måske ikke af så meget, men i hele deres 45 år lange liv har Anders og Torben Petersen højest været adskilt i fire timer ad gangen.

Ses I så igen lige bagefter?

»Ja, ja. Det skal vi,« griner Torben Petersen.

Anders og Torben sørger også for altid at tage på shopping med deres thai-kærester og forære dem noget lækkert, nyt tøj.

Får de så det samme, så de kan gå ens klædt ligesom jer?

»Nej, det gør de ikke. Det vil de i hvert fald ikke,« siger han og slår ud i en smittende latter.

Andet afsnit af 'Anders og Torben på ny' sendes på TV2 onsdag den 13. januar kl. 20.