TV3 tager efter dagens mediestorm om reality-programmet Fristet endelig bladet fra munden og afviser, at hundehvalp dræbes i programmet

Som bt.dk har fortalt, bliver deltagerne i den kommende sæson af TV3-programmet Fristet stillet over for de etiske dilemmaer, om de vil lade en kalv og en hund aflive for en pose penge.

Kalven dør og bliver spist, men hundehvalpen aflives ikke, siger TV3 nu.

- Der bliver ikke aflivet nogen hundehvalp i Fristet. Det kan jeg garantere. Men det er rigtigt, at deltagerne stilles over for nogle svære, moralske dilemmaer, som skaber nogle interessante diskussioner. Det er hele meningen med et program som Fristet, siger TV3's pressechef Søren Hedman til bt.dk.Han vil fortsat ikke kommentere på, hvad der yderligere sker i programmet, men BT erfarer, at hvalpe-dilemmaet er en del af programmet. Den dør blot ikke - på linje med sidste års dilemma, hvor der blev trykket på blenderen med guldfisken, men hvor strømmen ikke var sat til.

Dagen igennem har debatten blæst på især Facebook, og flere dyreværnsorganisationer har meldt sig med kritik af programmet. Også selvom hundehvalpen 'blot' stilles som et dilemma i Fristet, der vises til efteråret.