Paradise-pigerne stiller op i frækt undertøj til et photoshoot i forbindelse med kåringen af Miss Paradise. I aften er flere af pigerne med til en omgang gruppesex i poolen.
Paradise-pigerne stiller op i frækt undertøj til et photoshoot i forbindelse med kåringen af Miss Paradise. I aften er flere af pigerne med til en omgang gruppesex i poolen. Foto: TV3
Når seerne i aftenens afsnit af Paradise Hotel inviteres med til premiere på reality-seriens første femkant, sker det efter mange overvejelser fra TV3's side. Det fortæller programdirektør Morten Mogensen. 

- Vi vælger at vise scenen, fordi den er en del af historien derinde. Den spiller en helt central rolle i den historiefortælling, der er i denne uge, siger Morten Mogensen og forklarer, at scenen ligesom alle andre bliver vendt og diskuteret, før den kommer i fjernsynet.

- Scenen skal have en relevans for at komme med. Når der er tvivl om en scene, så går overvejelserne på, om den har relevans eller ej. Og som sagt er den kommet med, fordi den har en central rolle denne uge.

gruppen


paradise-camilla


Hvis scenen ikke havde haft en central rolle i historiefortællingen denne uge, havde I så vist den alligevel?

- Det er et hypotetisk spørgsmål. Hvis ikke scenerne spiller en rolle, så kommer de ikke med. De skal bidrage med noget.

Der er ikke fordi, der er noget usædvanligt i, at de unge deltagere i reality-programmet Paradise Hotel dyrker sex med hinanden. Men hvor deltagerne i de tidligere sæsoner fortrak ind på deres værelser og gemte sig væk for de rullende kameraer under lagenerne, har deltagerne i dette års udgave derimod oftere valgt at have sex i hotellets store pool, hvor vandet ikke overlader meget til fantasien. Det er netop hvad Stolle, Camilla, Anna, Malene og Kasper gør i aftenens afsnit. Og når det samtidig er fem deltagere, der begiver sig ud i et pooleventyr sammen, så er det ikke helt sædvanligt længere. 

Morten Mogensen og TV3 er også bevidste om, at mange yngre seere følger med i Paradise Hotel. Men fordi serien sendes sent om aftenen, følger flere yngre med på nettet. 

- Derfor har vi selvfølgelig censureret den på nettet. Der er scenen simpelthen klippet ud, siger Morten Mogensen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.