Janus Nabil Bakrawi, Joachim Boldsen, Morten Spiegelhauer, Ibi Støving og Lisbeth Dahl i Kastrup Lufthavn fredag d. 2 november 2012 inden afrejse.
Janus Nabil Bakrawi, Joachim Boldsen, Morten Spiegelhauer, Ibi Støving og Lisbeth Dahl i Kastrup Lufthavn fredag d. 2 november 2012 inden afrejse. Foto: Katrine Emilie Andersen

De fem danske kendisser, der i år deltager i TV2s programserie ’Stjernerne på slottet’, fik sig noget af en forskrækkelse, da de i november skulle begynde tv-optagelserne i Italien.

De fem deltagere, der i år tæller Ibi Støving, Lisbet Dahl, Morten Spiegelhauer, Joachim Boldsen og Janus Bakrawi, var på vej fra København til Firenze, da flyet pludselig måtte nødlande i en anden lufthavn

- Firenze har en meget kort landingsbane, og da der åbenbart var vand på landingsbanen, vurderede de, at det var for farligt at lande, fortæller TV2-redaktør på programmet, Heidi Kim Andersen. Hun var ikke selv ombord på flyet. Det var til gengæld tv-værten Ibi Støving, der indrømmer, at hun fik sig lidt af en forskrækkelse.

- Der blev sagt over anlægget, at der var vand på banen, så vi måtte lande et andet sted, og det var virkelig bizart, for når vi kiggede ud af vinduet var der ingen skyer og kun høj solskin, siger hun og fortæller, at hun som 22-årig var i en flyulykke, og at skrækken for, at det vil ske igen, stadig sidder i hende.

- Da jeg var 22, var jeg også udsat for at nødlande med et lille jetfly, da jeg var på vej til Norge fra Billund. Vi var 25 passagerer, og kort efter flyet var i luften, sprang to hjul med høje 'puff'. Piloten lavede en hurtig U-vending og satte det ned på asfalten igen, og det sprøjtede op med gnister. Det var en nødlanding, der ville noget. Al bagage røg ned på gulvet og alle skreg og græd. Jeg var den eneste pige om bord, og jeg tror, jeg nåede at sige 'shit' mindst 25 gange, har hun tidligere beskrevet over for BT.

Turen til Italien var dog knap så dramatisk, understreger hun.

- I stedet for Firenze landede vi i Pisa. Og alt gik jo godt, siger hun.

Også TV2-redaktøren fastslår, at nødlandingen ikke tog modet fra deltagerne.

- Humøret var højt, da de senere ankom til slottet. De ankom ikke helt planmæssigt, for det krævede lige lidt omdirigering. Men imens de ventede på transporten fra lufthavnen til slottet, gav Lisbet Dahl champagne i lufthavnen, siger Heidi Kim Andersen. 

’Stjernerne på slottet’ har premiere 9. februar kl. 20.00 på TV2.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.