Lyt til artiklen

Åbent slagsmål mellem TV2-folk på Facebook

Der er travlt ved håndvasken efter det omdiskuterede skandale-show Gaffa-prisen, der løb hen over tv-skærmen torsdag og fredag aften på TV2 Zulu Bremen Teater i København.

Her trådte de to desperate værter Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann vande, mens Medina ventede bag rejsekongens Simon Spies historiske lærred, der bare ikke ville rulles op.

Nu går TV2s underholdningschef Gitte Madsen ind i debatten, som har glødet på de sociale medier under og efter showet.

- Jeg kan sagtens forstå holdets frustration. MEN - der er heller ikke generalprøve på en landskamp og alligevel sørger man for 1. At der er lys på banen 2. At man skyder så man kan fange kampens højdepunkter, skriver hun.

Kommentaren falder på en tråd på Facebook, hvor en af kameramændene, der filmede showet, beklager sig over, hvordan det løb fuldstændig af sporet.

- Undskyld mig, men hvad er det folk mener med, at det rutinerede hold kan lave sådan noget..(GAFFA prisen) det eneste, jeg kan se er, at, selve eventen køre af sporet. VI HAVDE ABSOLUT INTET ANDET MED EVENTEN AT GØRE END AT TRANSMITERE DET HER GAFFA SHOW FOR TV2 ZULU... Jeg vil tage skylden for mange ting men satme ikke for dårlig planlægning..., skriver Krister Stub Jørgensen, der har filmet mange store tv-produktioner som Zulu Rocks og Rock 'n' Royal.

Det giver Gitte Madsen dog ikke meget for, da hun ikke mener, man kan skubbe ansvaret fra sig, fordi nogle andre har arrangeret det.

- Det handler jo ikke om skyld, men om lorte utjekket indhold som ærligt talt kunne være transmitteret bedre - men fuck nu det.. Sendt og glemt. Vi er videre og jeg ved I er pisse dygtige allesammen, slutter hun.

Der er endnu ikke offentliggjort seertal fra kaosshowet, men skandalen har sikret kæmpe opmærksomhed om programmet, der dog ikke har handlet så meget om, hvilke kunstnere der fik priserne, men i højere grad om, fulde værter og overrislet publikum.