Seertal: TV2s flagskib skuffede, erkender TV2-boss Merete Eldrup

Med seertal så lave som 619.000 har de sidste afsnit af dramaserien 'Den som dræber' på TV2 for alvor fået kritik med på vejen.

Og TV2 revurderer da også, om den voldsomme krimiserie om drabssektionen i København skal have lov at fortsætte efter sidste afsnit i aftes, hvilket ikke meget tyder på. De dårlige seertal har givet genlyd helt op på direktionsgangen hos TV2.

Den øverste chef, administrerende direktør Merete Eldrup, er nemlig langtfra tilfreds. Det fortæller hun i et interview med B.T.

- Hvis du spørger, om vi er tilfredse med seertallet eller seerudviklingen på 'Den som dræber', så er svaret: Nej, det er vi ikke, siger Merete Eldrup.

- Vi startede jo langt over en million. Og så har vi været nede og vende på mellem 600.000 og 800.000. Og noget af det har haft at gøre med vejret, som pludselig blev godt i påsken. Men det kan vi ikke bruge til noget. Når vi laver sådan en serie, så skal der sidde over en million, lyder dommen.

Har ikke fået dødsstødet – endnu

TV2 ventes snart at fælde en endelig dom over serien, som dog stadig er under produktion som spillefilm, der rammer biografen til efteråret.

Men Merete Eldrup ville inden weekenden ikke fortælle, hvad TV2 beslutter angående krimiseriens fremtid.

- Jeg ved faktisk ikke, hvad der kommer til at ske endnu. Det handler også om, hvor mange der ser tv i alt, og hvor mange der faktisk har valgt serien fra. Det er det analysearbejde, der har været i gang, siger TV2-chefen.

Eldrup understreger dog, at TV2 efter længere tids seerkrise er begyndt at hale ind i de første måneder af 2011.

- Vi har oplevet, at det fald, vi har set i flere år, som har været meget stejlt, er fladet noget ud.

Andre læser også