Tredje sæson af 'Badehotellet' bliver sendt på TV 2 nu på mandag, men den populære tv-series mange fans kan nu glæde sig til endnu en sæson.

TV 2 bekræfter, at der også kommer en fjerde sæson af successerien, som op mod 1,5 million danskere har fulgt med i mandag efter mandag.

Manuskriptforfatterne bag 'Badehotellet', Hanna Lundblad og Stig Thorsboe, er allerede godt i gang med at skrive manuskriptet til den nye sæson og de lover, at vi kan se frem til endnu flere dramaer på hotellet.

»Fjerde sæson bliver et fornøjeligt gensyn med alle de gamle gæster, men der dukker også nye ansigter op på det lille badehotel. Både nogle der tager hovedindgangen belæsset med dyre læderkufferter, og andre der banker på køkkendøren med hatten i hånden. For vi er kommet til sommeren 1931, og verdenskrisen er for alvor kommet til Danmark. Men der er jo også en hel del historier, vi har sat i gang, som vi selvfølgelig kommer til at høre meget mere om,« siger makkerparret til TV 2.

Fiktionschef Katrine Vogelsang oplyser endda, at en femte sæson allerede er i støbeskeen.

’Badehotellet’ tonede første gang frem på skærmen i december 2013, hvor handlingen foregik i 1928. Anmelderne var i lang tid noget lunkne, men seerne tog straks serien med de mange intriger, dramaer og kærlighed på tværs af samfundslagene på Andersens Badehotel i Nordjylland til sig.

TV 2 har længe kæmpet med at lave en fiktionsserie, som for alvor fik fat i danskerne. Det er således første gang siden 'Hotellet' i 2002, at TV 2 forlænger en fiktionsserie med en fjerde sæson.

'Badehotellets' mange fans må dog væbne sig med tålmodighed efter på mandag: Fjerde sæson forventes først at få premiere i starten af 2017.