Mandag d. 3. september afholdte TV2 pressemøde på underholdningsprogrammet Voice - Danmarks største stemme. Tilstede var de fire dommere Sharin Foo, Lene Nystrøm, L.O.C. og Xander.
Mandag d. 3. september afholdte TV2 pressemøde på underholdningsprogrammet Voice - Danmarks største stemme. Tilstede var de fire dommere Sharin Foo, Lene Nystrøm, L.O.C. og Xander. Foto: Bax Lindhardt
L.O.C.s fremtid bliver overvejet af TV 2. Den hit-aktuelle rapper er dommer i TV 2-programmet 'Voice'. Onsdag modtog han en dom på 40 dages betinget fængsel efter en voldsepisode på festivalen 'Rock Under Broen' tidligere i år.

Adspurgt om en kommentar til sagen sagde TV 2' underholdsredaktør Gitte Madsen onsdag eftermiddag til bt.dk:

- Jeg skal lige have fat i mit hus og have snakket med mit bagland. Jeg er lige kommet ud fra et møde.

Men I må da på forhånd have talt om, hvad der skal ske med samarbejdet mellem jer og L.O.C, hvis han får en dom?

- Ja. Men jeg er ikke klar til at sige noget, før jeg har snakket med mit hus, siger Gitte Madsen.

L.O.C.s meddommer i Voice, Xander Linnet, slæber også rundt på en dom. Endda af en mere alvorlig karakter. Anne Linnets søn blev sidste år idømt 60 dages betinget fængsel og 40 timers samfundstjeneste for at have slået en ven i hovedet med et vandrør.

I efteråret 2007 aflyste TV 2 julekalenderen Mikkel og Guldkortet, fordi en birolleskuespiller var blevet dømt for 'forsøg på anden kønslig omgang end samleje'.

Programchef Keld Reinicke udtalte efterfølgende:

- På TV 2 værner vi om familieværdierne - ikke mindst i en julekalender som Mikkel og Guldkortet, så den dømte skuespiller kan naturligvis ikke medvirke som en af fortællingens good guys. Det er vores opgave at holde fanen højt på disse værdier.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.